Luis Enrique, antrenorul lui PSG, dezvăluie că a subestimat dificultatea campionatului Franței

SocialNews

Ligue 1 este un campionat „mai dificil” decât credea Luis Enrique, a recunoscut marţi, într-o conferinţă de presă, antrenorul spaniol, care a venit în vara anului trecut la formaţia de pe Parc des Princes, scrie L’Equipe.

„Încerc să fac o analiză pe baza celor şase luni de când sunt aici. Suntem conştienţi că putem sta mai bine la anumite capitole, timpul ne va spune unde vom ajunge. Dar suntem lideri în Ligue 1, există adversari de bun nivel, Nice, Monaco, Brest, Lille… Este un campionat mai dificil decât credeam, sunt mulţumit de ceea ce facem ca echipă. Sper în continuare că ea va progresa, dar e normal ca uneori, într-un sezon, să aibă momente mai puţin bune, aşa se întâmplă cu toate echipele”, a declarat Luis Enrique înaintea meciului de miercuri, din Cupa Franţei, împotriva lui Brest, una din revelaţiile sezonului, potrivit Agerpres.

„Sunt atâtea meciuri la rând… Suntem deja pe o dinamică foarte bună, atât cu rezultatele, cât şi cu nivelul de joc. Echipa e performantă, vrem să fie şi mai performantă. Mâine (miercuri) este un meci eliminatoriu, de aceea spun că e o finală”, a adăugat fostul selecţioner al naţionalei Spaniei.

„Vreau ca echipa să joace aşa cum îmi place. Am o idee foarte clară despre ceea ce vreau să văd de la ea”, a spus antrenorul liderului din Ligue 1.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate