M-Audio prezintă M-Game, interfață audio pentru streaming live și software pentru jocuri și multe altele

Evans

M-Audio a introdus M-Game, interfețe audio pentru streaming live și software concepute special pentru jocuri și crearea de conținut. M-Game oferă streaming de calitate premium, performanță ridicată și divertisment pentru orice public. Contribuția legendară a M-Audio la performanța muzicală și producția audio se distinge printr-o istorie de inginerie sofisticată, cu accent pe versatilitate și utilizare. Bazându-ne pe experiența noastră cu interfețele audio și în parteneriat cu experții noștri în jocuri, suntem mândri să lansăm M-Game.

Produs de M-Audio, noile interfețe audio de transmisie live M-Game, RGB Dual și Solo și software-ul M-Game oferă o soluție simplă all-in-one, care oferă caracteristici unice și inovatoare pentru o configurare și personalizare perfectă. Spre deosebire de alte interfețe audio, M-Game oferă prima conexiune USB duală la PC și capacitatea de a adăuga imagini la efecte și mostre, permițând o configurare perfectă a unui flux live.

Utilizatorii pot personaliza orice conținut de flux cu 18 mostre încorporate și înregistrarea și editarea instantanee a mostrelor. Utilizați efectele vocale creative pentru a personaliza fluxul în funcție de subiectul momentului. Personalizați culoarea și modelul LED-urilor și personalizați sunetul cu comenzile de mixare virtuală pentru flux, căști, chat și multe altele.

„Redefinim experiența de streaming și de joc, oferind modalități unice nu numai de a vă configura fluxul, ci și de a vă personaliza și de a vă distra cu adevărat publicul folosind instrumente interesante și simple la îndemână”, a declarat Alex Souppa, vicepreședinte executiv al ingineriei și producției. inMusic, compania-mamă a M-Audio.

M-Game RGB Dual: Caracteristici cheie
M-Game RGB Dual este o interfață audio de streaming USB dublă pentru PC, cu iluminare LED RGB personalizabilă, sampler și modelare și efecte voci.

 • Conexiunile duble USB și consolă permit o configurare ușoară, cu opțiuni pentru conectarea simultană a unui computer de jocuri și a unui computer de streaming sau pentru orice consolă.
 • Culori și modele LED RGB personalizabile pentru a se potrivi cu orice configurație.
 • Fadere fizice și un mixer virtual software pentru a crea niveluri de ieșire personalizate pentru flux, chat, sampler, difuzoare, căști și multe altele.
 • Captați instantaneu sunetul, creați efecte vocale și atribuiți-vă propriile imagini.
 • Butonul mare de control central oferă control instantaneu al căștilor/setului cu cască, al difuzoarelor și al parametrilor efectului vocal.

M-Game Solo: Caracteristici cheie
M-Game Solo este o interfață audio unică de transmisie live prin USB, cu iluminare LED personalizabilă, sampler, modelare și efecte voci.

 • O singură conexiune USB pentru computerul dvs. de jocuri și o intrare optică pentru console oferă conectivitate flexibilă pentru jocuri și streaming.
 • Luminozitate și modele LED personalizabile
 • Fadere fizice sau mixer virtual al software-ului pentru a crea niveluri de ieșire personalizate pentru flux, chat, sampler, difuzoare, căști și multe altele.
 • Captați instantaneu sunetul, creați efecte vocale și atribuiți-vă propriile imagini.

Software M-Game: Caracteristici cheie Software-ul
M-Game inclus permite un control creativ aprofundat și personalizarea fluxului dvs.

 • Personalizați imaginile eșantion, imaginile cu efecte vocale și faceți-le disponibile instantaneu prin suprafața de control a mixerului de streaming.
 • Personalizați-vă rutarea audio, permițând streaming simplist și preînregistrări cu mai multe piese.
 • Modul Audiție pentru a previzualiza mostrele și efectele vocale înainte de a reda în flux live.
 • Caracteristica Mic Boost adaugă un câștig suplimentar la microfoanele cu câștig redus
Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate