Manchester United câştigă în fața echipei Sheffield United / Omagiu pentru Bobby Charlton

SocialNews

Echipa engleză Manchester United a învins sâmbătă, în deplasare, scor 2-1, formaţia Sheffield United, în etapa a 9-a din Premier League, informează news.ro.

Meciul de pe Bramall Lane a fost deschis de omagiul adus de jucătorii lui Manchester United marelui dispărut, legendei clubului, Sir Bobby Charlton. Ambele echipe au aplaudat timp de un minut înaintea startului.

Scott McTominay a deschis scorul în minutul 28, din pasa lui Bernardo Silva, însă acelaşi McTominay a comis un henţ în careu, în minutul 34, şi Oliver McBurnie a egalat de la punctul cu var. Elevii lui Ten Hag au revenit în avantaj abia în minutul 77, când Diogo Dalot s profitat de assist-ul lui Victor Lindelof, şi a înscris golul victoriei oaspeţilor.

Manchester United a reuşit a cincea sa victorie şi este pe locul 8, cu 15 puncte, în timp ce Sheffield United are doar un punct şi ocupă ultima poziţie a clasamentului, a 20-a.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate