Marcel Boloș mărește salariile a zece angajați din Ministerul Finanțelor cu 50% și vrea să contracteze avocați pentru a se lupta cu Pfizer

SocialNews

Decizie urgentă în Ministerul de Finanțe, după ce compania Pfizer a anunțat că dă în judecată România pentru suspendarea contractului privind achiziția de vaccinuri.

Marcel Boloș vrea să ceară măriri de salarii pentru angajații specializați pe procese internaționale

Zece juriști din minister vor avea salarii mărite ca să fie motivați să lupte mai bine contra companiei Pfizer. Aceștia vor primi majorări de salarii cu 50%.

Guvernul va împuternici joi, printr-un memorandum, Ministerul Finanţelor în vederea contractării de asistenţă juridică pentru reprezentarea României în procesul pe care compania Pfizer l-a intentat statului român.

În cadrul şedinţei Executivului de joi va fi aprobată împuternicirea Ministerului Finanţelor pentru contractarea de servicii de asistenţă juridică şi reprezentare în vederea asigurării reprezentării României în cauza înregistrată cu nr. F5331-23, aflată pe rolul Tribunalului de Primă Instanţă francofon din Bruxelles, cu prim termen de judecată la data de 20 februarie 2024.

 

 Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate