Marcel Ciolacu a mulțumit ambasadorilor și statelor europene care au primit cei 12 răniți după explozia de la Crevedia

SocialNews


Premierul Marcel Ciolacu a mulțumit, marți, la Reuniunea Anuală a Diplomației Române, statelor europene care au ajutat la depășirea situației dificile ale răniților de la Crevedia, precum și diplomaților care au contribuit la oferirea de ajutor țării noastre, odată cu activarea Mecanismului European de Protecție Civilă.

Șeful executivului de la București le-a mulțumit Germaniei, Belgiei, Italiei, Austriei și Norvegiei, pentru sprijinul diplomatic acordat țării noastre prin Mecansimului European de Protecție Civilă, în cadrul căruia 12 răniți în explozia din Crevedia au fost transferați la spitalele din Berlin, Lubeck, Bruxelles, Milano, Graz și Bergen. Printre persoanele trasnferate, se numără și un cetățean nepalez, a cărui stare este critică, spun medicii.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment