Marcel Ciolacu îi liniștește pe primarii revoltați și le promite că le asigură bani pentru facturi

SocialNews

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, la începutul ședinței de guvern, că astăzi dovedește concret cum, ținând sub control cheltuielile statului prin ordonanța cu măsuri fiscal-bugetare, se asigură că proiectele de investiții publice importante pot continua.

„Totodată, astăzi venim și dovedim concret cum, ținând sub control cheltuielile statului prin ordonanța cu măsuri fiscal-bugetare, ne asigurăm că proiectele de investiții publice importante pot continua.

Aprobăm prin memorandum derogările necesare pentru ca autoritățile centrale și, mai ales, locale să poată face plăți în special pentru Programul național de construcții de interes public derulat de Compania Națională de Investiții și Programul național Anghel Saligny.

Le-am promis asta primarilor, este firesc să nu periclităm munca lor din întregul an. Deci ne ținem de cuvânt! Le asigurăm fonduri pentru plata facturilor restante și garanția ca pot deconta plăți în continuare!”, a declarat premierul la începutul ședinței de guvern.

Primarii s-au arătat revoltați din cauza măsurilor fiscale ale lui Ciolacu, precizând că blocarea cheltuielilor pe final de an pune proiectele locale „pe butuci”.

 

 

 Sursa

  Se schimbă regulile la Spitalul Floreasca după ce dealer-ul lui Vlad Pascu s-a filmat în unitatea medicală în timp ce căuta medicamente să se drogheze
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment