Maria Grapini, scrisoare deschisă adresată ministrului Muncii: „Autoritățile au abandonat total persoanele cu dizabilități”!

SocialNews

Cazul revoltător de la Centrul de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrică de la Călineşti, unde un infirmier beat a umilit zeci de persoane cu dizabilități, bătând până la moarte pe una dintre acestea, un bărbat de 61 de ani, dar și numeroasele petiții primite de la persoane cu dizabilități care își strigă disperarea au generat reacția vehementă a europarlamentarului PPU (social-liberal), Maria Grapini. „Autoritățile au abandonat total persoanele cu dizabilități, au abandonat și trădat România!”, a precizat, revoltată, Maria Grapini, care i-a adresat, în context, o scrisoare deschisă, pe marginea acestei teme, pe cât de importantă, pe atât de neglijată de guvernanți, ministrului Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan. Citește tot articolul aici…

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate