Marius Elisei a făcut un pas important în relația cu actuala iubită. Fostul soț al Oanei Roman nu vrea să piardă timpul

SocialNews

Marius Elisei pare că și-a găsit în sfârșit liniștea. Bărbatul a lăsat în urmă trecutul și, și-a refăcut destul de repede viața sentimentală, după separarea de mama fiicei sale. Mai mult, cei doi îndrăgostiți au făcut recent un pas important în relația lor.

Marius Elisei și Oana Roman s-au despărțit definitiv pe 3 septembrie. Certurile și neînțelegerile i-au făcut pe cei doi să o ia pe drumuri separate. De atunci, fiica lui Petre Roman a făcut mai multe acuzații dure la adresa bărbatului. Se pare că fostul ei partener nu se mai implică în creșterea și educația fiicei lor, iar lipsa lui a afectat-o enorm pe Isabela. (VEZI MAI MULTE DETALII AICI)

Marius Elisei a făcut un pas important în relația cu actuala iubită

În prezent, Marius Elisei încearcă să își clădească o nouă viață, ba chiar a făcut câțiva pași importanți în acest sens. După ce s-a afișat alături de noua iubită, bărbatul a anunțat că s-au mutat deja împreună.

„De ce nu?! (n.r. se gândesc la un viitor împreună, să aibă un copil) Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună. Da (n.r. s-au mutat împreună), nu mai e pe timpul ăla, stai să mai treacă… Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Nu trebuie să așteptăm nu știu câte zile sau luni, sau ani ca să vedem dacă e ok sau nu. Care e problema? Până în momentul de față nu s-a întâmplat nimic, încât să ne supărăm unul pe celălalt, nu suntem scandalagii. Sănătoși să fim, ce o vrea Dumnezeu de aici încolo”, a declarat Marius Elisei la TV.

  Irakul atenționează Washingtonul să nu efectueze atacuri asupra teritoriului său
Marius Elisei și actuala iubită

Cum s-au cunoscut cei doi

Marius Elisei și actuala lui parteneră s-au cunoscut în urmă cu mulți ani, însă nu au vorbit niciodată, până în septembrie. Iubita lui nu are nicio legătură cu showbizul, ea are 40 de ani și e cadru medical.

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot”, a spus el la Antena Stars.

Și a continuat: „Suntem împreună de pe 6 septembrie. În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, știe de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Este cadru medical”, a mai zis Marius Elisei acum câteva săptămâni, în emisiunea „Xtra Night Show”.

 

Sursă foto: social media

 

S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment