Mașină spulberată de tren pe un pod, traficul rutier este oprit pe DN 2A

SocialNews

O maşină a fost lovită de tren joi dimineaţă, între localităţile Ovidiu şi Mihail Kogălniceanu, iar pompierii au intervenit pentru extragerea unui bărbat de 35 de ani, care era încarcerat. Accidentul a avut loc pe un pod care traversează un drum naţional, traficul rutier este oprit pe DN 2A, conform news.ro.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe secţia de cale ferată 291, la kilometrul feroviar 21+900 de metri, între localităţile Nazarcea şi Năvodari, un tren de marfă, care se deplasează pe relaţia Nazarcea – Năvodari, a acroşat în gabaritul căii ferate un autoturism, şoferul acestuia suferind leziuni.

Traficul feroviar este oprit pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

Din cauza unor elemente de caroserie ajunse pe partea carosabilă, respectiv DN 2A Ovidiu-Mihail Kogălniceanu, traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind deviat pe DJ 228. Poliţiştii estimează reluarea normală a circulaţiei în 45-60 de minute.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că la locul accidentului s-au deplasat autospeciala pentru descarcerare, o autospecială cu apă şi spumă, un echipaj SMURD, iar în sprijinul acestor au mai venit autoplatforma şi autoscara.

Pompierii au precizat că un bărbat de 35 de ani era încarcerat şi au intervenit pentru scoatarea sa, acesta fiind conştient şi cooperant.

Accidentul a avut loc pe un pod care traversa un drum naţional.Sursa

  Circa 50 de hectare de vegetaţie uscată şi pădure din Deltă, afectate de un incendiu
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment