Medicii nu au primit nici un ban pentru campania de vaccinare!

SocialNews

Adrian Darăbanțiu, preşedintele Societăţii Medicilor de Familie din Arad, este unul dintre medicii care a administrat cele mai multe doze de vaccin de la începutul campaniei de vaccinare. Este vorba despre aproximativ 700 de doze de vaccin, informează Agerpres.

Acesta susține că, în ultimele săptămâni, foarte puţini oameni mai vor să se vaccineze. „Marea majoritate sunt cei care au nevoie de certificatul digital european, pentru că merg în vacanţă în altă ţară„,precizează Adrian Darăbanțiu.

Doctorul susține că mulţi medici de familie fac în continuare eforturi pentru a-i convinge pe oameni să se vaccineze. Cu toate acestea, nici unul dintre medici nu a primit încă bani pentru activitatea suplimentară pe care o desfăşoară.

De când a început campania, nici un medic de familie nu a primit vreun ban pentru campania de vaccinare. Ministerul Sănătăţii se face că a uitat de această obligaţie. Cu toate acestea, un medic care vrea să vaccineze, o face şi îi convinge pe oameni, pentru că o pandemie nu se poate încheia altfel decât prin vaccinare„, a precizat președintele Societății Medicilor de Familie din Arad.

                                                                                  Sursa – www.stiripesurse.ro

                                                                          Sursa fotografiilor – www.pixabay.com

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate