Mesaj de adio lăsat de bărbatul care și-ar fi ucis concubina: ce au găsit rudele

SocialNews

Mesaj de adio lăsat de bărbatul care și-ar fi ucis concubina: ce au găsit rudele

O femeie de 29 de ani şi un bărbat de 67 de ani au fost găsiţi morţi, joi, într-un apartament din Turda, judeţul Cluj. Femeia a fost găsită pe podea, acoperită şi cu urme de sânge, iar bărbatul era spânzurat, în baie. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili ce s-a întâmplat, anunță news.ro.

Anchetatorii iau în calcul ipoteza unei crime urmată de sinucidere, mai ales că în locuință a fost găsit și un bilet în care bărbatul își cerea iertare pentru gestul făcut, au transmis rudele, informează Stirileprotv.ro.

Rudele bănuiesc că totul ar fi plecat de la un conflict izbucnit din cauza banilor.

Reporter: S-au certat, a lăsat ceva bilet. Ce scria?

Fratele suspectului, pentru sursa ciată: „Că îi pare rău la ce a făcut. Era foarte calm. Se știau de 3 ani, tot venea pe aici. Vecinii știu că venea regulat pe aici. Muncea și avea și pensie, cred că de aia avea excedent de bani.”

Ce a pus Poliția

”La data de 24 august a.c, în jurul orei 17.10, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turda au fost sesizaţi de către pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj – Detaşamentul Turda, despre faptul că au fost solicitaţi pentru a interveni într-un imobil de pe strada Rapsodiei, din Turda. Acolo au găsit cadavrele a două persoane, cel al unui bărbat, de 67 de ani, care se afla spânzurat în baie şi cel al unei femei de 29 de ani, acoperit cu un material textil, cu urme de sânge, pe podeaua unei camere din imobil”, a transmis, joi seară, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

”Au fost demarate investigaţii la faţa locului, urmând a fi stabilite împrejurările în care a survenit decesul celor două persoane. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj continuă cercetările sub aspectul infracţiunilor de omor şi ucidere din culpă”, a menţionat IPJ Cluj.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate