Metode de cercetare a cuvintelor cheie

Evans

De fapt, există o mulțime de tipuri diferite de cercetare a cuvintelor cheie și majoritatea instrumentelor de cercetare a cuvintelor cheie se vor concentra pe un anumit domeniu. 

Dar cel mai bun mod de a obține o gamă foarte bună și o variație a frazelor cheie este să te uiți la diferite moduri de a găsi cuvintele cheie potrivite.

Asta pentru că acest tip de cercetare nu se referă doar la găsirea frazelor cu cel mai mare trafic. 

Este vorba despre a putea găsi cuvintele cheie care combină cele trei elemente esențiale de volum, concurență și intenția utilizatorului.

Cercetare de cuvinte cheie în bloc

Este vorba despre generarea a cât mai multe cuvinte cheie posibil, inclusiv variații și combinații de cuvinte cheie și expresii diferite.

Dar, desigur, nu doriți doar să încheiați acest proces cu o listă masivă a tuturor cuvintelor cheie posibile, doriți să puteți rafina lista în jos prin identificarea termenilor cu concurență scăzută și volum mare de căutare.

Prin urmare, este esențial ca orice instrument de cercetare a cuvintelor cheie care este conceput pentru a vă oferi expresii cheie alternative să vă arate și numărul de persoane care caută fiecare termen, precum și un punctaj de dificultate a cuvintelor cheie sau un scor de concurență. 

Cercetarea cuvintelor cheie ale concurenței

Când cauți cuvintele cheie potrivite, concurenții tăi pot fi o sursă excelentă de inspirație.

Nu numai că vă poate arăta pentru ce se clasează, dar și dvs. nu, ci vă poate arăta și lacunele în strategiile lor de cuvinte cheie.

Și, mai ales, vă poate arăta cuvintele cheie care aduc mult trafic pe site-ul lor. 

Înțelegerea modului în care site-urile web de succes din industria dvs. vizează eforturile lor de SEO este o modalitate bună de a vă familiariza cu strategiile care au deja succes.

Cuvinte cheie de crowdsourcing

Scopul cercetării cuvintelor cheie este de a afla ce caută oamenii, nu? Prin urmare, crowdsourcingul cuvintelor cheie este o modalitate prin care puteți afla despre ce vorbesc oamenii de fapt.

Acesta este adesea o modalitate bună de a căuta idei de marketing de conținut sau de a identifica noi oportunități de cuvinte cheie pe care nu le-ați luat în considerare înainte.

Una dintre cele mai bune surse de cuvinte cheie este Reddit. Reddit este o platformă în care oamenii se grupează pentru a vorbi despre subiecte care îi interesează. 

Există grupuri pentru aproape orice, de la investiții în bursă, până la discuții aprofundate despre Universul Marvel.

Indiferent de nișa ta, probabil că există o comunitate care vorbește despre asta. Deci, a afla despre ce discută acești oameni poate fi o mină de aur de cuvinte cheie semnificative, precum și idei de conținut interesante.

Și Reddit este departe de a fi singurul loc în care să te uiți. Căutați forumuri din industrie și forumuri de discuții, fluxuri de rețele sociale și pagini și aflați despre ce vorbesc clienții și concurenții.

Cercetare de cuvinte cheie cu coadă lungă

Cuvintele cheie cu coadă lungă sunt de obicei fraze mai lungi, cu un volum de căutare mai mic, dar și o dificultate mult mai mică.

Asta înseamnă că pot fi adesea o modalitate bună de a crea conținut care se poate clasa destul de bine fără prea mult efort – dar că mai puțini oameni caută de fapt.

Un alt lucru minunat despre cuvintele cheie cu coadă lungă este că, deoarece sunt mult mai specifice, este adesea mai ușor să le găsiți și să le vizați pe cele care se potrivesc perfect cu intenția dvs. de utilizator. 

Cuvintele cheie cu coadă lungă sunt, de asemenea, deosebit de utile pentru strategiile de marketing de conținut, deoarece puteți găsi adesea grupuri de cuvinte cheie cu coadă lungă similare care vă pot ajuta să construiți un articol util, relevant, care se poate clasa bine.

Idei de cuvinte cheie din SERP-uri

Paginile cu rezultate ale motoarelor de căutare sau SERP-urile sunt o modalitate genială de a găsi expresii cheie noi – și există și multe moduri diferite de a face acest lucru.

Găsiți cuvinte cheie cu cheie de completare automată

Prima ta oportunitate vine din autocompletare. Dacă introduceți unul dintre cuvintele dvs. cheie principale pe Google, acesta vă va sugera o gamă întreagă de cuvinte care să-l urmeze.

Și nu uitați, Google oferă acele sugestii în funcție de ceea ce caută de fapt utilizatorii. Deci, este o modalitate excelentă de a căuta termeni care sunt populari în acest moment.

Cuvintele cheie de completare automată pot fi adunate de pe o mulțime de site-uri web diferite, dincolo de Google. Încercați Bing și Youtube pentru a găsi și mai multe sugestii.

Oamenii întreabă și cuvinte cheie

Oamenii întreabă, de asemenea, este o altă modalitate excelentă de a veni cu idei pentru cuvinte cheie. Clasarea pentru unul dintre acești termeni poate ajuta pagina dvs. să depășească listele organice dacă Google consideră că este suficient de relevant.

Cuvinte cheie populare

A afla ce cuvinte cheie câștigă de fapt popularitate poate fi de mare ajutor în cercetarea dvs. de cuvinte cheie. 

Adesea, atunci când utilizați un instrument de cercetare a cuvintelor cheie, volumul se bazează pe numărul mediu de căutări într-o perioadă de timp.

Asta înseamnă că s-ar putea să te uiți la o expresie cheie cu volum mare care, de fapt, este în scădere în popularitate. 

În același timp, ați putea să vă uitați la un cuvânt cheie cu un volum redus, deoarece oamenii abia încep să-l caute.

 

Puteți câștiga multă atracție din direcționarea unui cuvânt cheie exact în momentul în care acesta începe să crească în popularitate, înainte de a începe să devină competitiv.

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate