„Mi-am promis că o să încep să…”

SocialNews

[ad_1]

Cum gestionează Cristina Dorobanțu emoțiile, atunci când prezintă subiecte dramatice. Prezentatoarea Știrilor Kanal D a dezvăluit în exclusivitate pentru Ciao.ro cum este job-ul de jurnalist, dar și ce planuri are de sărbători.

Cum reușești să gestionezi emoțiile atunci când prezinți subiectele dramatice în cadrul Știrilor Kanal D?

Sunt o persoană care pune emoțiile pe primul loc în viață, în general. Mare parte din existența mea se bazeză pe emoții. De fiecare dată când sunt în studio și urmează să prezint astfel de știri încerc să îmi stăpânesc acele emoții, adesea scriu sau desenez diferite lucruri pe cartoanele pe care le am la îndemăna. În cazul meu funcționează. Ar fi foarte interesant daca cineva mi-ar lua cartoanele acestea. Mi-am promis că o să încep să le strâng pentru că sunt ca o poveste care face parte din viață mea. Povestea din spatele a ceea ce prezint.

Cum ai descrie, în câteva cuvinte, parcursul tău profesional? De mică îți doreai să lucrezi în TV? Ce își doreau păritnții tăi pentru tine, profesional vorbind?

Am avut un parcurs plin de obstacole pe care le-am depășit cu brio. Uneori mă surpind chiar și pe mine, dând timpul înapoi, când mă gândesc la cât de multe momente au fost în care alte persoane ar fi fost tentate să renunțe.

Sunt exemplul viu că atunci când iți dorești și faci cu pasiune ceea ce iți place nu se poate să nu reușești.

Îmi amintesc că, în copilărie, decupam cutiile în care primeam diferite lucruri și îmi construiam din ele un soi de monitor, din spatele căruia prezentam știrile. Astea sunt cele mai pregnante amintiri pe care le am din copilărie.

Mama mea și astăzi își dorește să fiu avocat. Tata întotdeauna și-a dorit să fiu ceea ce eu îmi doresc. Evident că le mulțumesc ambilor părinți pentru ceea ce sunt. Tata este cel care mă aplaudă după fiecare jurnal, mama îmi spune o data la câteva zile că este foarte mândră de mine.

Ce te face fericită, Cristina?

Mă face fericită să îi fac fericiți pe oamenii la care țin. De ceva timp, de vreo patru ani, mă concentrez mai mult pe lucrul acesta. Am înțeles că este important să oferim fericire că să o primim la rândul nostru. Am auzit de multe ori spunându-se că mai întâi trebuie să te faci pe tine fericit. Eu sunt de părere că fericirea ne-o luăm din exterior. Dacă avem grijă să dăm celor din jurul nostru liniște și fericire, atunci vom fi și noi la fel de liniștiți și fericiți.

Ce planuri ai de vacanța de sărbători? Ce planuri ai de Crăciun? Dar de Revelion?

De Crăciun voi fi la pupitrul Știrilor Kanal D, alaturi de telepectatori. Pentru Revelion nu mi-am făcut încă planuri, cu siguranță voi decide pe ultima sută de metri ce vreau să fac.

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În……[ad_2]

Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate