Mihaela Rădulescu se întoarce pe micile ecrane!

Laura

Este o veste pe care, admiratorii acesteia de pe rețelele de socializare, au primit-o cu multă bucurie! Pe Instagram Mihaela Rădulescu a postat o imagine în care apare îmbrăcată într-o rochie frumoasă de culoare galbenă. În dreptul acesteia a fost scris următorul lucru : „Secret mission”. Acest lucru înseamnă în limba engleză „Misiune secretă”.

Postarea a determinat multă lume să creadă că, vedeta va face parte din proiectul „Masked Singer România”. Informația nu a fost deocamdată confirmată. Anul trecut din juriu au făcut parte Ana Morodan, Codin Maticiuc, Horia Brenciu și Inna.

Puțină lume cunoaște faptul că Mihaela Rădulescu are un foarte mare regret. Vedeta nu a reușit să ramână însărcinată până acum, din păcate. Aceasta a recunoscut că, la un moment dat, s-a gândit să adopte un copil.

Aș fi făcut mai mulți copii și ceva mai devreme, în loc să fi fost atât de preocupată de muncă și de succesul profesional. Sunt bune și alea, nu zic nu, dar îmi place să fiu mamă și simt că n-aș fi dat greș cu încă vreo doi, trei, copii” menționează vedeta.

Deși are 51 de ani, Mihaela Rădulescu arată nemaipomenit de bine! Fără a ține secret felul în care reușește să arate atât de bine, aceasta a declarat următorul lucru: „ Îmi place să mă dezmorțesc dimineața cu sport, muzică, voie bună, nu doar cu o cafea. Mănânc tot ce-mi face poftă, dar nu exagerez, fac tot ce am chef și timp, îmi umplu viața cu iubire, oameni frumoși, pasiuni, muncă, sport, artă, muzică, plimbări prin lume” spune Mihaela Rădulescu.

Sursa – www.ciao.ro

 

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate