Mihai Căldăraru în calitate de Creștin ortodox și Director Executiv al Direcției Generale de Asistență Socială România a mers cu ocazia Sfintei Cuvioase Parascheva și a împărțit 60 pachete cu alimente neperisabile pentru persoanele vârstnice social-vulnerabile, cu sprijinul domnului Avocat Pop Dominic George.

Mihai Căldăraru ține sa aducă toate mulțumirile domnului Iisus Hristos, Sfânta Cuvioasă Parascheva și domnului Avocat Pop Dominic George,  pentru sprijinul acordat.
Tânărul Mihai Căldăraru șeful Direcției Generale de Asistență Socială România își dedică viața pentru persoanele vârstnice social-vulnerabile.

Mihai Căldăraru – O poveste de viață. Ieri orfan, aflat în plasament în școala specială nr. 6 din București, astăzi, în sprijinul persoanelor cu dizabilități deși copii defavorizați din mediul rural

Mihai Căldăraru,  Directorul Executiv Adjunct al DGASR (Direcția Generală de Asistență Socială România) aflată sub tutela AEDOPS (Asociația Europenă a Drepturilor și Protecției Sociale) în parteneriat cu Fundația Tunaa oferit persoanelor vârstnice social-vulnerabile și copii defavorizați un număr de 70 de pachete cu alimente neperisabile și produse igienico sanitare.

Amintirile lui Mihai Căldăraru (născut pe pe 25 mai 1986, un om credincios) din copilărie sunt legate exclusiv de casa de copii, orfelinat, cum vreți să-i spuneți, în cazul de față școala specială nr 6 din Capitală. „Doamne ajută”, este formula lui de salut şi Dumnezeu un personaj permanent al discuțiilor pe care le poartă. Ortografiază surprinzător de bine, comparabil cu scrisul unor demnitari, aleși sau puși în funcție.
Tânărul care schimbă lumea prin Bine!
Să învățăm să apreciem. Apoi, să ne uitam în jur și să observăm că poate avem mai multe decât si-ar putea alții măcar sa viseze.
„Alții”, copiii orfani, mame si tați uitați de pruncii lor in case dărăpănate, familii pentru care banii sunt prea putini pentru bomboanele.
Pentru acești „alții” își dedică viața Mihai Căldăraru, un tânăr jurnalist care dăruiește. Zâmbete, speranță și pâine. Dăruiește și jucării, și chicoteli și vise împlinite, acolo unde, la prima vedere, am spune că Dumnezeu nu mai e, însă, ascultându-l pe Mihai înțelegem că Dumnezeu lucrează prin oameni și e prezent în fiecare dintre noi, cei care alegem să facem o faptă bună.
Chinurile prin care a trecut la orfelinat, bătăile și abuzurile sexuale l-au încurajat pe tânărul Mihai să-și îndeplinească visul: de a ajuta copiii care au trecut prin aceleași suferințe asemenea lui. La prima vedere, pare a fi povestea obișnuită a unui copil ce a crescut prin centre de plasament. Și așa si este, în fond.
 
„Împlinesc vârsta de 36 ani”. Din păcate, pot să vă spun mult prea bine ce înseamnă să crești prin orfelinate, pe stradă, sau sa ai un start dificil, după vârsta  de 18 ani, când  ieși  din sistem. Dar cum știți și voi, fiecare creștem și ne propunem niște  obiective, bine organizate, în viața sa. Asta am făcut și eu!
Vreau să vă spun, totuși, că alături de oamenii pe care i-am cunoscut treptat în viața mea, i-am întâlnit și mi-au intrat  la suflet și pe cei de la AEDOPS (Asociația Europenă a Drepturilor și Protecției Sociale)  au fost și sunt oamenii cu care mă sfătuiesc, le-am cerut sprijinul pentru lucrurile care mi-se păreau „complicate/ dificile”, sau pentru oamenii care i-am avut în echipa și  ei au fost sprijiniți pregătiți, cum să-și  facă  treaba mai bine, prin echipa Direcției Generale de Asistență Socială România.
Știți, că fiecare pas  pe care-l parcurg este să-i ajut pe alți copii, bătrâni și Persoane cu Dizabilități să aibă o viață mai frumoasă. Acum, urmează să fie ziua mea de naștere și strâng dulciuri, alimente și produse igienico-sanitare, pentru copiii, bătrâni și persoane cu Dizabilități este bine primită!
Vrei o schimbare? Vrei ca noi tinerii ce vin din urmă noastră, de fapt care sunt viitorul nostru, sa fie mai responsabili, mai stabili, vrei sa diminua probleme din comunitatea noastră?
Atunci, vă invit să vă  implicați și voi! 
 
Donează te rog.
Vă mulțumesc anticipat. Am încredere în sprijinul vostru.
Mai trebuie spus că Mihai Căldăraru susţine că doreşte să facă oameni fericiţi de ziua lui, dăruindu-le cadouri şi speranţă.
 
În acest moment, Mihai Căldăraru se află în plină campanie umanitară, încearcă să adune sponsorizări pentru a oferi ajutor celor care nu au posibilităţi financiare şi trăiesc la limita subzistenţei.
Oricine are de oferit alimente neperisabile, materiale igienico-sanitare sau orice altceva, care poate constitui un ajutor pentru persoanele defavorizate, este rugat să ia legătura cu organizatorul sunând la  numărul de telefon: 0739.377.777.

Recomandari:

Politicienii din România ar trebui să fie interesați de viitorul economic al țării!
La 9 ani de la despărțirea de soție, Mihai Albu iubește din nou: ”Îi voi da numele meu și viitoarei ...
Mihai Căldăraru a oferit 50 de pachete cu alimente persoanelor defavorizate
Copiii lui Cătălin Crișan lansează prima lor piesă împreună
Lecție de bunătate din partea lui Mihai Căldăraru. ”Fiecare dintre noi poate face ca lumea să devină...
“Lăsați copiii să se infecteze! Este mai sigur decât vaccinul anti-Covid!” - a afirmat un celebru pr...
DeAnna Lorraine: Natural Coaching per Better Schedules, Relations e Life
Marius Moga a suferit de sindromul impostorului. A apelat la ajutor specializat
A treia doză de vaccin. Efecte adverse. Cercetări în Israel
Se vor introduce taxe suplimentare pentru mașinile mai vechi de 15 ani?
Vor fi exceptați de la vize în 19 țări din UE muzicienii britanici!
Pot recenziile online să ajute la clasarea în căutarea site-ului meu?
O femeie din Brașov a fost păcălită cu 130.000 de EURO în urma unui telefon
Filme la TV azi. Ce filme interesante sunt azi?
50 de milioane de euro urmează să ajungă în Republica Moldova în septembrie!
Iuliana Tudor a revenit din vacanță cu forțe noi
Foto-Video | Samsung lansează noul model de smartphone-Galaxy M32
Ziua reglării de conturi: echipa lui Florin Cîțu pregătește "răstignirea" lui Orban la "stâlpul infa...
Antena 1, primele detalii despre premiera noului sezon „Asia Express”. Când începe show-ul la TV?
Mihai Căldăraru tânărul crescut în orfelinat, luptă pentru copiii sărmani.
  Cu ce se va ocupa Dan Negru după ce va renunța la televiziune: „Mă pricep. Nu le vând”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *