Mihai Petre a povestit cum a ajuns la ”Dansez pentru tine”: ”M-am enervat! Eu, campion național, să dau casting?”

SocialNews

Mihai Petre a devenit cunoscut publicului larg după ce a făcut parte din juriul „Dansez pentru tine’ în 2005. I-a plăcut dansul sportiv încă de mic copil, a făcut performanță și așa a devenit campion național de la 14 ani. A cucerit ringurile de dans alături de soția sa, Elwira, cu care a reprezentat România la secțiunile Standard și Latino-Americane în concursurile internaționale/mondiale.

Mihai Petre a făcut parte inclusiv din juriul pentru emisiunea „Românii au talent’, în perioada 2011-2014 și 2019-2021, iar recent a avut parte de aventura vieții sale la show-ul „Asia Express’, unde a participat împreună cu soția lui. Mihai Petre și Elwira s-au căsătorit în 2008 și au două fetițe, pe Ariana și Catinca.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’, cu Gojira, celebrul dansator a povestit experiența care l-a adus în televiziune. Citește tot articolul aici…

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate