Mii de romi din România iau cu asalt granița SUA, în incercarea de a trece fraudulos granița

SocialNews

Conform ultimelor statistici oficiale, în decurs de o lună, 1.300 de cetățeni români, majoritatea romi, au încercat să intre în Statele Unite prin fraudă.

Aceste scene sunt puse în scenă la granița dintre Mexic și Statele Unite în fiecare zi.

Cu toate acestea, în ultimul an, printre mii de mexicani și venezueleni, autoritățile au găsit tot mai mulți fugari care dețin pașapoarte românești. Majoritatea erau romi și au fost capturați de agenți imediat ce au pus piciorul pe pământul american.

Cu toate acestea, de la izbucnirea epidemiei, majoritatea imigranților ilegali capturați au fost trimiși în ultima țară plecată. Romii noștri au solicitat imediat azil pentru că au spus că vor fi persecutați în țară din cauza rasei lor.

Dana Bucin, avocat imigrări SUA:

 “De fapt, realitatea este că ajung aici, sunt interogaţi. Li se oferă un proces la curte să dovedească că au venit de frică şi un caz de azil. Dacă n-au declarat frica, sunt puşi în închisoare cu scopul de a fi deportaţi înapoi în România.”

Cu toate acestea, analiza documentelor de azil durează uneori mult timp. Nu toată lumea este dispusă să aștepte verdictul SUA.

Dana Bucin:

 “Statistic vorbind, doar 26% din cazurile de azil venite din România sunt aprobate de curte. Deci marea majoritate a oamenilor care vin aici şi declară azil nu primesc.”

Din octombrie 2020, până în prezent, 4.172 de cetățeni români au fost arestați pentru că au încercat să intre ilegal în Statele Unite.

Este de aproape trei ori mai mare decât anul trecut. Ultima lună pentru care sunt disponibile statistici este, de asemenea, un record. Numai în luna mai au fost arestați 1.300 de imigranți români, care este cel mai mare număr înregistrat.

La o inspecție mai atentă, am observat că majoritatea au venit cu întreaga familie: 2.951 de persoane. Aceasta nu este doar ultima tendință în rândul românilor, deoarece imigranții cred că pot impresiona agenții americani cu soțiile și copiii lor.

Cu toate acestea, ceea ce este și mai îngrijorător este că oficialii de aplicare a legii au capturat și 70 de minori singuri care au încercat să intre ilegal în Statele Unite.

Cetățenii români sunt acum printre țările de top care asigură imigrația ilegală către Statele Unite. În Europa, doar rușii, turcii și ucrainenii sunt încă în concurență cu noi.

Creșterea cazurilor de romani care trec frontiera SUA prin mijloace frauduloase a dus, de asemenea, la un control sporit din partea Mexicului.

Acest lucru explică incidentul în care sute de turiști români au fost reținuți și nu li s-a permis intrarea pe aeroportul din Cancun la începutul acestui an.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate