Mioara Roman, starea de sanatate se inrautateste! Ce a găsit doctorul de la tomografia computerizată

SocialNews

Mioara Roman a fost afectată de probleme medicale recent. După ce medicul i-a făcut o tomografie, a fost internată din nou în spital, iar rezultatele au fost îngrijorătoare.

Oana Roman a spus că problemele de sănătate ale mamei sale au făcut-o să se simtă neliniştită. Când a crezut că starea ei s-a stabilizat, Miola Roman a trebuit din nou internată. Piciorul i s-a umflat până la spital, iar medicul a decis să facă o tomografie. După ce au apărut rezultatele, medicul a spus că sunt foarte îngrijorați.

Prin urmare, medicul i-a spus Oanei Roman că se gândesc să-i permită mamei ei să rămână în spital pentru o perioadă mai lungă de timp pentru a-i pune un diagnostic corect și a-i oferi un tratament adecvat.

”I-au găsit ceva suspect la tomograf”

Mioara Roman suferă de Parkinson și a avut tot felul de probleme de sănătate în ultima vreme.

Mama e în spital! M-am speriat, i s-au umflat picioarele. Doctorii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. Anul acesta facem sărbătorile fără mama. Am internat-o la un spital privat. Nu i-au pus încă diagnosticul. Miercuri (15 decembrie) o să se hotărască ce fac cu ea. I-au găsit ceva suspect la tomograf!”, a declarat Oana Roman pentru Click!.

La începutul acestui an, Mioara Roman a căzut din nou pe mâna medicilor din cauza complicațiilor la vezica biliară. Operația a decurs bine, dar a mai suferit două luni mai târziu. Medicul a îndepărtat lipomul infectat.

Din cauza bolii, Mioara Roman nu se poate mișca cu o mână, iar de multe ori are nevoie de ajutor în activitățile ei zilnice. Reabilitarea nu este o sarcină ușoară pentru ea și fiica ei, dar fosta soție a lui Petroman depășește cu bine acest moment delicat.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate