Mirosul de semnatura al Orientului Mijlociu adusa de Emiratenote.ro

Evans

Dupa cum probabil va ganditi aici, in Orientul Mijlociu, suntem foarte meticulosi cand vine vorba de parfum. Desigur, nu am putea vorbi despre parfumurile din Orientul Mijlociu fara sa mentionam parfumul semnaturii regiunii care este oud, acesta este unul dintre cele mai intense si luxoase arome de pana acum.

Mirosul puternic vine de la copacii de lemn de agar care sunt infectati cu un anumit tip de mucegai pentru a emilina o rasina care urmeaza sa fie procesata! Barbatii poarta de obicei parfumul in mod independent, iar femeile il vor amesteca cu arome precum trandafir si iasomie pentru a adauga o aroma florala feminina si seducatoare. Desi, o multime de parfumuri de oud sunt de fapt considerate unisex din punct de vedere cultural, lemnul este ars ca tamaia ca un semn de respect si ospitalitate atunci cand oaspetii intra in casa, iar sultanii puternici l-ar folosi pentru a-si parfuma casele, deoarece are proprietati afrodisiace si se spune ca este unul dintre cele mai puternice uleiuri esentiale. Dupa cina, familia gazda va prezenta o tava cu parfumuri pe masura ce cafeaua este servita, pe care oaspetii o pot amesteca pentru a crea un parfum unic care sa marcheze amintirea vizitei lor.

In Orientul Mijlociu, parfumul este foarte personal, totul se refera la stratificarea parfumurilor, astfel incat mirosul tau sa fie complet diferit de cel al oricarei alte persoane  ! In mod obisnuit, femeile vor incepe cu o baza de oud, deoarece acesta este cel mai puternic parfum si este in mod traditional pe baza de ulei, asa ca se lipeste de piele pentru mai mult timp. Apoi stratifica parfumuri mai usoare, cum ar fi floare de portocal, iasomie si trandafir pentru a-si infuza propriul parfum imbatator. Acesta este motivul pentru care parfumurile simple sunt mai populare in Orientul Mijlociu, deoarece va permite sa fiti mai experimental atunci cand va stratificati parfumurile.

Parfumurile arabe sunt bogate si definesc luxul din toate punctele de vedere. Mirosul unui parfum arab poate fi simtit de la mare distanta. Asta il face unic si special.

 

Cauti online un parfum arab autentic? Este mai bine sa cumparati dintr-o sursa autentica pentru a investi intr-un parfum de buna calitate. La Emiratenote, avem o colectie exclusiva de arome diferite care va pot oferi magia culturii arabesti chiar la usa dumneavoastra. Viziteaza-ne la www.emiratenote.ro pentru a gasi parfumul tau premium!

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate