MIROSUL UNIC AL PARFUMURILOR OUD ARABIC DE LA EMIRATE NOTE

SocialNews

Oud-ul reprezinta luxul si profunzimea. Acest parfum unic este folosit de mii de ani in diferite culturi.

Lemnul de agar este considerat una dintre cele mai scumpe materii prime pentru parfumuri, de pe planeta. Acest ingredient uimitor provine din agar, un copac tropical care creste in Orientul Mijlociu. Cand mucegaiul infecteaza un copac de agar, copacul produce o rasina densa, intunecata, aromata, pentru a se proteja. Rasina este apoi incorporata in copac si devine o sursa bogata de abanos.

Lemnul de agar emana un parfum de lux foarte apreciat, considerat de multi a fi un rasfat. De aceea, exista nenumarate arome bogate de lemn de agar. Lemnul de agar este preferat de parfumerii din intreaga lume pentru parfumul sau dulce, lemnos si aromat. Multi parfumieri folosesc ulei esential de lemn de agar ca „oudh” sau „oud”.

Ce miros are parfumul de Oud?

Deoarece aromele provin din copaci, mirosul va varia de la copac la copac. Mirosul lemnului de agar este descris ca fiind dulce si lemnos, cu un miros usor de fum. Lemnul de agar este un parfum unic, cu o aroma puternica si atragatoare. Profilul sau olfactiv va va face cu siguranta sa iesiti in evidenta, in timp ce parfumul sau lemnos are tonuri bogate.

Parfum Oud EMIRATE NOTE

Parfumul lemnului de agar este considerat un instrument puternic de seductie. Nu numai ca il face pe purtator sa se simta mai atractiv, dar actioneaza si ca un catalizator fizic. Parfumurile din lemn de agar sunt foarte linistitoare si capricioase si se crede ca au proprietati de trezire. Cei care au folosit parfumul de agar sustin ca aroma intensa ii confera un farmec mistic.Parfumul a fost intotdeauna o modalitate excelenta pentru o persoana de a se exprima sa emane un semn al personalitatii sale unice. Nimic nu face o declaratie mai indrazneata decat un parfum de oud. Abanosul iese mereu in evidenta in multime. Indiferent unde te afli, parfumul oud te va face sa te simti improspatat si plin de energie noaptea, la fel cum te-ai simtit in timpul zilei.

Alege parfumul oud de la Emirate Note

Lemnul de agar este unul dintre cele mai scumpe ingrediente de parfum de astazi. La Perfume Arabia, va oferim cea mai buna colectie de parfumuri Arabian Oud care se gasesc doar in Golful Arabic. Descoperiti o gama larga de parfumuri arabe alaturi de noi si bucurati-va de parfumurile clasice pentru a va face ziua minunata!

Va invitam in magazinul online Emiratenote.ro pentru a descoperi cele mai rafinate parfumuri arabesti, orginale, din Dubai!

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate