Nicolae Ciucă îl urmărește pe Raed Arafat: după scandalul testelor de salivă a elevilor a trimis o echipă de control să-l monitorizeze

SocialNews

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciuca  a ordonat grupului de control guvernamental sa verifice ca a fost obtinut testul de saliva. Premierul Nicolae-Ionel Ciuca a dispus misiunii de control guvernamentale sa initieze o operatiune de documentare privind achizitionarea de teste salivare la Oficiul Central National de Achizitii si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta. GCS a oferit instructiuni despre testul rapid al elevului duminica seara.

 Prin urmare, reprezentantul GCS a declarat ca testarea elevilor nu a fost suspendata, iar aceasta posibilitate nu a fost discutata. 

Pentru ca examenul a intarziat, am decis sa schimb ziua examenului copiilor, dar numai in saptamana din 13 pana in 19 decembrie.

„Având în vedere că cea mai recentă tranșă din lotul de teste achiziționate a fost distribuită către unitățile de învățământ în cursul acestei zile și în această noapte, din cauza întârzierilor în livrarea materialelor, s-a decis schimbarea temporară, pentru săptămâna 13-17 decembrie, a zilelor în care se vor efectua testele, astfel încât acestea să aibă loc în zilele de marți și vineri în loc de zilele de luni și joi”, potrivit GCS.

 Conducerea Ministerului Educatiei tine legatura cu conducerea Departamentului pentru Situatii de Urgenta pentru a gasi solutii rapide si eficiente pentru a se asigura ca sunt furnizate materiale de testare necesare copiilor prescolari, elevilor si educatorilor.

sursa: www.stiripesursa.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate