Nicușor Dan a pierdut deja șase procese

SocialNews

Primăria Capitalei a pierdut deja șase din multiplele procese intentate constructorilor imobiliari din București. E o dezvăluiri de presă, care vine în contextul în care primăria apelează la avocați privați, deși are propriii juriști.

„A pierdut deja șase procese. Conform unei informații livrate de Biroul de Presă al Primăriei Capitalei, în urma unei cereri pe baza Legii accesului liber la informațiile publice (544), edilul a cheltuit opt milioane de euro, doar anul trecut, pe casele de avocatură. S-a împotrivit până și construcției unui Spital Oncologic de către Sanador. Instanța l-a trimis la plimbare, fiind primul proces pierdut anul trecut de către edil.

În majoritatea cazurilor, Nicușor Dan s-a substituit prefectului Capitalei. Deși soluțiile date de Tribunalul București îl trimiteau pe edil să citească mai cu atenție Codul Administrativ, el persistă în acțiunile de blocare a oricărui proces de dezvoltare imobiliară”, scrie România Liberă.

 

 Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate