„Nu poți să stai cu un om dacă nu te mai înțelegi”. Georgiana Lobonț a anunțat finalul căsniciei finilor săi

SocialNews


Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au fost nași de cununie alături de Roxana Vașniuc și soțul ei. S-au distrat până în zori alături de ceilalți invitați de seamă de la petrecere, cum ar fi Armin Nicoară, Claudia Puican sau Bogdan de la Ploiești.

Artista nu este la prima pereche de fini și, în mod cert, nici la ultima. Până în acest moment al vieții sale, a mărturisit că a trecut de zece perechi e fini care sunt foarte fericiți și împliniți acum. Însă că, dintre aceștia, un singur cuplu a decis să divorțeze. Chiar dacă a intervenit inclusiv ea între cei doi parteneri pentru a-i împăca. Până la urmă au decis să meargă pe drumuri separate în viață.

„Cred că am depășit numărul 10 de fini de cununie și de finuți botezați, 11 sau 12. Cuplurilor pe care le-am nășit le merge bine. Într-adevăr, am o pereche de fini care s-au despărțit. I-am împăcat o dată și noi, dar și ceilalți cumetri ai noștri, adică toți nașii. Dar, din păcate, nu poți să stai cu un om dacă ajungi să nu te mai înțelegi.

Mai bine să te desparți și copilul să fie educat într-un mediu mai sănătos.”, a spus Georgiana Lobonț în cadrul unei emisiuni TV.

Ce spune Georgiana Lobonț la o lună după ce a aflat că a pierdut sarcina

„Cred că nimic nu este întâmplător. Tot ceea ce trăim, trăim cu un scop. Dumnezeu ne dă și Dumnezeu ne ia și trebuie să ne bucurăm de tot ceea ce ne dă viața. Pentru că, dacă eu sunt sănătoasă, Rareș e sănătos, copiii noștri sunt sănătoși… Am și băiat și fetiță, deci sunt mamă, sunt binecuvântată, am o familie frumoasă, cu părinți, cu socri, toți suntem apropiați, avem succes, avem tot ce ne dorim.

Cred că ar fi păcat să-l supăr pe Dumnezeu și să fiu supărată eu pe el, pentru că mi-a dat chiar tot ce mi-am dorit. Dacă el a considerat că nu e momentul să se nască acest bebeluș, eu pur și simplu m-am resemnat. Într-adevăr, au fost câteva zile în care am suferit, pentru că mi-am dorit foarte tare și pentru că m-am și bucurat, m-am exteriorizat în public și poate că nu am făcut bine, dar cred că a fost și o lecție pentru mine. De acum înainte să fiu mai cumpătată și să țin pentru mie anumite lucruri până când se întâmplă sau înainte să se întâmple. (…)”, a mai spus Georgiana Lobonț.

  Americanii sunt atacați din mai multe direcții: se complică situația în Orientul Mijlociu

A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In……
Source link

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment