Nu sunt dovezi că banii UE ar fi ajuns la organizația teroristă Hamas

SocialNews

Analiza ajutoarelor acordate palestinienilor din partea UE nu a scos la iveală dovezi că banii ar fi ajuns la organizația teroristă Hamas, spune vicepreședintele executiv al Comisiei, Valdis Dombrovskis.

Comisia Europeană a declarat marți că o analiză a ajutoarelor sale pentru dezvoltare acordate palestinienilor nu a găsit nicio dovadă potrivit căreia fondurile au ajuns la Hamas și că programul său va continua fără întârziere, notează Reuters, potrivit mediafax.

„Analiza nu a găsit niciun indiciu că banii UE ar fi adus beneficii directe sau indirecte organizației teroriste Hamas”, a declarat vicepreședintele executiv al Comisiei, Valdis Dombrovskis.

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat că această analiză a fost necesară în urma atacului Hamas din 7 octombrie asupra Israelului.

„Această evaluare a confirmat faptul că măsurile de protecție în vigoare sunt eficiente. În prezent, se lucrează la conceperea viitorului nostru sprijin pentru palestinieni, având în vedere situația în schimbare și încă în evoluție”, a declarat aceasta.Sursa

  Cum arătau vedetele în prima zi de școală: Amintiri legate de prima zi în calitate de elevi
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment