Oana Roman și Marius Elisei se căsătoresc din nou!

SocialNews

Cei doi se pregătesc din nou de nuntă, la doar patru luni după ce au divorțat!

Fiica lui Petre Roman a făcut primele declarații despre motivele care au determinat-o să-și ierte fostul soț și să-i mai acorde o șansă. Mai mult, Oana și Marius plănuiesc să se căsătorească din nou, în toamnă.

Aceștia nu doresc să meargă din nou la starea civilă, însă vor face o reînnoire a jurămintelor la biserică, în luna septembrie.

“Eu am divorțat, dar nu am apucat să-mi schimb actele. Nu cred că e cazul să ne recăsătorim civil. Părintele mi-a zis: eu slujba de dezlegare nu v-am făcut. Nu cred că mai e căzul să facem alte hârtii. Doar la biserică o să ne reînnoim jurămintele. Și vreau să fac și o petrecere mare și să-mi fac o rochie cum vreau eu. Eu la nuntă de abia mă operasem și rochia mi-a făcut-o sor-mea, dar nu a fost cum am visat eu. Acum îmi fac o rochie învoire sau roz pudră. Sper să ne ajute Dumnezeu să am timp să o facem anul acesta, prin septembrie”,

a declarat Oana Roman, la “Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

El și-a dorit foarte tare să ne mai dăm o șansă. A realizat că a greșit în multe cazuri. Am greșit și eu în trecut. Eu sper că și-a rezolvat problema cu alcoolul. Nouă separat ne e mai rau decât ne este împreună.

Eu am stat două luni să mă gândesc. Nu am discutat nici cu prietenii, nici cu familia. Și mie mi-a fost greu fără el. Și eu am greșit în relația asta, sunt foarte impulsivă. Sunt mama dragonilor când mă enervez. Nu m-am mai putut controla și i-am spus lucruri nasoale”, a mai declarat Oana Roman.

Sincer problemele au apărut la trei luni după ce ne-am căsătorit. Problemele au apărut după ce am născut, când era să mor. Marius s-a trezit tânăr, cu un copil nou-născut și cu o nevastă pe moarte. Am fost epuizați fizic și psihic. Acum premisele sunt mai bune, ne-am învățat lecția. El mi-a zis: cel mai greu mi-a fost după ce ai semnat actele și ai coborât pe scări și ai plecat. Deși el a fost cel care a spus primul că vrea sa facem hârtiile”, a mai spus Oana.

 

Sursa – www.libertateapentrufemei.ro
Sursa fotografiilor – www.playtech.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate