Omul care l-a adus pe Superman din benzile desenate pe marele ecran a murit

SocialNews
Superman (1978) on the set Directed by Richard Donner Shown from left: Christopher Reeve (as Clark Kent/Superman), Richard Donner

Legendarul regizor de film care a creat lucrări precum Breaking Bad, Lethal Weapon și Superman a murit la vârsta de 91 de ani, după ce anul trecul a  semnat contractul de producție pentru Lethal Weapon 5 , spunand atunci: „Acesta este ultimul”.

Potrivit soției și managerului Lauren Schuler Downer, Downer a murit luni.

„Richard Donner nu numai că m-a făcut să cred că un bărbat ar putea zbura, ci m-a făcut să cred că personajele comice pot fi aduse la viaţă pe marele ecran cu inimă, umor, umanitate şi verosimilitate”

, a spus Kevin Feige, preşedinte la Marvel Studios, într-un comunicat:

„Mai presus de toate, el m-a învăţat că se poate şi trebuie făcut cu respect, grijă şi bunătate faţă de toată lumea din faţa şi din spatele camerei. Dick şi Lauren au devenit mentori în timpul carierei mele timpurii. Îmi datorez cariera felului în care şi-au luat timp să îngrijească şi să înveţe un copil din New Jersey care nu ştia cum să folosească un aparat de fax sau să facă cafea foarte bine. Mereu am crezut că Dick este nemuritor. Încă o fac. Gândurile mele sunt la Lauren şi la întreaga familie”.

Downer s-a născut în Bronx, New York, la 24 aprilie 1930, numele său original fiind Richard Donald Schwarzberg. După ce a dorit inițial să intre în industrie ca actor, Downer a fost motivat să intre în domeniul regizorilor și a început să producă reclame și emisiuni TV la sfârșitul anilor 1950.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate