Omul chiar e atât de prost cum pare. Nu e nimic dincolo de privirea bovină

SocialNews

Fostul ministru al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea (USR), a criticat în termeni duri declarațiile premierului Marcel Ciolacu, care a spus că nu găsește în guvern proiectul PNRR.

„Ca să vă mai spun un lucru, am dat şi eu căutare la prim-ministrul României să mi se pună şi mie PNRR la dispoziţie. Nu există.

Dacă dumneavoastră aţi mai auzit aşa ceva – în Guvernul României proiectul PNRR nu există. Astfel de oameni s-au ocupat de banii dumneavoastră, a spus Ciolacu”, scrie  Ghinea pe pagina sa de Facebook

Cuvintele folosite de fostul ministru la adresa actualului premier au fost dure și tăioase.

„Putem afirma cu certitudine că Marcel Ciolacu e un prost. Tocmai a zis la presă că nu găsește PNRR-ul. Cu aerul ăla jovial, de tablagiu care știe misterele universului, dar nu le zice. De fapt, nu există nimic dincolo de privirea bovină. Omul chiar e atât de prost cum pare.

PNRR e un document care e pe site-ul MIPE, cum a fost mereu. De altfel, acum o lună se lăuda că a trimis la Bruxelles propunerea de revizuire a PNRR. Adică a revizuit ceva ce nu găsește? Cum? Înțeleg că poți fi vrăjit de propria propagandă, dar totuși există o limită, unde minciuna devine prostie flagrantă. Marcele, uite, mă: https://mfe.gov.ro/pnrr/. Vai, ce idioți ne conduc!”, a comentat Ghinea.Sursa

  'Puteți să ne oferiți mai multe? Voi decideți!'
Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment