Până în anul 2030, tranzacțiile online vor deveni de trei ori mai mari

SocialNews

 Este adevărat, plățile online se vor dubla până în anul 2025, comparativ cu anul 2020! Numărul acestora va fi de aproximativ 1,9 trilioane de tranzacții, iar până în anul 2030, aceste tranzacții, chiar se vor tripla!

Care este cauza acestei creșteri, de fapt?

Creșterea numărului tranzacțiilor se datorează, bineînțeles, schimbărilor determinate de pandemie. Analiza a fost realizată de către Departamentul de strategie globală PwC.

Potrivit studiilor, doar anul trecut au fost efectuate peste un milion de tranzacții online.

“Plățile digitale, care sunt cele efectuate cu telefonul mobil, cumpărarea unui bilet de autobuz prin SMS sau utilizarea unui cod QR pentru achitarea unor servicii erau posibile și înainte de pandemie. Ulterior, au accelerat puternic pentru că oamenii au evitat utilizarea numerarului în magazinele fizice și au apelat mai mult la comerțul online. Și observăm că trendul va continua și în următorii zece ani, iar industria financiară va trece printr-o transformare semnificativă pentru a ține pasul”

menționează Diana Coroabă, Partener PwC România.

Este foarte posibil ca, cea mai mare creștere să fie în regiunea Asia-Pacific, de 109% până în 2025 şi de 76% până în 2030, urmată de Africa cu 78% și  64%, Europa cu 64% și 39% şi America Latină 52% și 48%. În SUA şi Canada avansul va fi mai mic 43% și 35%.

Sursa – www.jurnalul.ro

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate