Parfum din tarile arabe

SocialNews

Obsesia mea pentru parfum a inceput pe cand aveam in jur de zece ani, stropind strat dupa strat de ARD AL ZAAFARAN si AL RAHEEB intr-un un magazin duty-free din Dubai.

De-a lungul a douazeci de ani, am adunat sute de mostre de parfum din tarile arabe insa niciodata nu am reusit sa gasesc ceva mai deosebit ca si cele din Dubai.

Cand un redactor al unui ziar pentru care scriam ocazional despre par si tendinte de frumusete m-a intrebat daca am ceva de spus despre parfum, i-am spus ca da pot cu adevarat sa scriu o intreaga istorie despre parfumurile din Dubai.

Principala cerinta pentru sarcina era experienta personala, nu expertiza tehnica; cu siguranta aveam deja vocabularul pentru a detalia peisajele parfumate pe care le gasisem in Dubai si in celelalte tari arabe.

A vorbi despre mirosuri, poate simti un pic ca si cum ai vorbi despre vise . Lumea olfactiva este mai privata decat ne-am putea crede: chiar si atunci cand impartim spatiu.

Ceea ce m-a surprins este ca folosirea unor expresii precum ARD AL ZAAFARAN si AL RAHEEB este o modalitate perfect valida, chiar preferata, de a scrie despre experientele nazale.

Multi dintre cei mai experimentati critici de parfumuri inclina spre rapsodic, la fel ca si potentialii critici care se aduna pe internet pentru a vorbi elocvent despre lucrurile pe care le-au mirosit.

Unul dintre centrele mele preferate pentru pasionatii de mirosuri, site-ul web Emirate Note, o „enciclopedie a parfumurilor” online care vin direct din Dubai cu cele mai prestigioase alegeri, de aceea va invit si pe dumneavoastra sa descoperiti acest bazar impresionant , sa calatorim intr-o luma de poveste.EmirateNote pur si simplu unic !

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate