PARFUMUL OUD ARABIC DE LA EMIRATENOTE DIN DUBAI

Evans

Oud-ul reprezinta luxul si profunzimea pe care Emiratenote vi le aduce din Dubai. Acest parfum unic este folosit de mii de ani in diferite culturi.

Lemnul de agar este considerat una dintre cele mai scumpe materii prime pentru parfumuri, de pe planeta. Acest ingredient uimitor provine din agar, un copac tropical care creste in Orientul Mijlociu. Cand mucegaiul infecteaza un copac de agar, copacul produce o rasina densa, intunecata, aromata, pentru a se proteja. Rasina este apoi incorporata in copac si devine o sursa bogata de abanos.

Lemnul de agar emana un parfum de lux foarte apreciat, considerat de multi a fi un rasfat. De aceea, exista nenumarate arome bogate de lemn de agar. Lemnul de agar este preferat de parfumerii din intreaga lume pentru parfumul sau dulce, lemnos si aromat.

Deoarece aromele provin din copaci, mirosul va varia de la copac la copac. Mirosul lemnului de agar este descris ca fiind dulce si lemnos, cu un miros usor de fum. Lemnul de agar este un parfum unic, cu o aroma puternica si atragatoare. Profilul sau olfactiv va va face cu siguranta sa iesiti in evidenta, in timp ce parfumul sau lemnos are tonuri bogate.

Parfum Oud EMIRATE NOTE

Parfumurile din lemn de agar sunt foarte linistitoare si capricioase si se crede ca au proprietati de trezire. Cei care au folosit parfumul de agar sustin ca aroma intensa ii confera un farmec mistic.Parfumul a fost intotdeauna o modalitate excelenta pentru o persoana de a se exprima sa emane un semn al personalitatii sale unice. Abanosul iese mereu in evidenta in multime. Indiferent unde te afli, parfumul oud te va face sa te simti improspatat si plin de energie noaptea, la fel cum te-ai simtit in timpul zilei.

Lemnul de agar este unul dintre cele mai scumpe ingrediente de parfum de astazi. La Emirate Note, va oferim cea mai buna colectie de parfumuri Arabian Oud care se gasesc doar in Golful Arabic.

Va invitam in magazinul online Emiratenote.ro pentru a descoperi cele mai rafinate parfumuri arabesti, orginale, din Dubai!

 

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate