Parfumurile din Dubai aduse pentru dumneavoastra de Emiratenote

Evans

Mirosul este o parte esentiala a regimurilor de frumusete ale barbatilor si femeilor. Potrivit Euromonitor, se estimeaza ca piata parfumurilor din Orientul Mijlociu va ajunge la 4,4 miliarde de dolari in 2027, Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite formand cele doua cele mai mari piete pentru parfumuri din regiune.

Aceste statistici se dovedesc extrem de benefice pentru veniturile marcilor de lux, dintre care multe au produs linii de parfumuri create special pentru consumatorii regionali.

Consumatorii din Europa sunt cu adevarat indragostiti de parfum din dubai, a spus renumitul nas francez, care a vizitat recent aceste meleaguri.Parfumul face parte din cultura din Orientul Mijlociu si este foarte bine inradacinat in acest tinut de mii de ani,

Cand vine vorba de preferintele in parfum, Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite prefera ambele mirosuri traditionale cum ar fi oudul si moscul.

A fost foarte interesanta dezvoltarea parfumurilor pentru ca poti merge mai adanc in ceea ce priveste intensitatea si alegerea ingredientelor. Spre deosebire de Europa sau America, unde consumatorii prefera mirosurile fructate sau florale, am putut explora note mai puternice pe care nu le-am folosi de obicei pentru piata europeana,

De exemplu, unul dintre ingredientele principale folosite in parfumuri este papirusul, un material gros asemanator hartiei care a fost folosit in Egiptul antic pentru scris. Cand te gandesti la papirus, te gandesti si la Egipt. Parfumierii nu folosesc papirusul des, dar a avut sens cu povestea Emiratelor .

Va invitam in magazinul online Emiratenote.ro pentru a descoperii o gama variata de parfumuri originale din Dubai , pe care le punem la dispozitia dumneavoastra cu incredere ca veti gasi ceva ce nu ati mai intalnit pana acum.

Emisarii Emiratenote se deplaseaza saptamanal in Dubai pentru a va aduce doar cele mai prestigioase parfumuri arabesti.

 

Emiratenote, pentru cei ce se respecta !

Share this Article
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate