Parfumurile din Dubai Emiratenote

Evans

 

Din motive foarte bune , multi oameni din tara noastra stiu ca parfumurile care vin din Dubai de la Emiratenote.ro sunt autentice deoarece avem foarte multi clienti care au confirmat acest lucru. In urmatorul articol va vom clarifica cum am reusit sa ne castigam aceasta reputatie

Pe langa faptul ca este un centru pentru productia de parfumuri de lux, Dubai este si unul dintre centrele importante pentru comertul si exportul de parfumuri. In perioada 2000 pana cand Romania a devenit membra a Uniunii Europene, o mare parte din parfumurile de pe piata romana au fost importate din Dubai.

Exista mai multe motive pentru acest fenomen. In primul rand, Dubai este o zona duty-free, care nu impune comerciantilor sa plateasca taxe vamale, spre deosebire de importurile din multe alte tari. Acest lucru le permite sa achizitioneze produse la preturi mai mici. In plus, exportul de parfumuri este o afacere dezvoltata in emirat, intrucat comerciantii locali ofera o mare varietate de parfumuri cautate si atractive.

Multe companii pot fi gasite in Dubai care vand parfumuri originale de marca de cea mai inalta calitate si autenticitate garantata. Acest lucru provoaca afirmatia populara ca toate parfumurile importate din Dubai sunt in mod necesar originale. Dar de unde le-a venit atunci notorietatea?

Ca si in alte parti ale lumii, in emiratul exotic exista producatori si comercianti corecti de parfumuri populare, care in ziarele din tara noastra sunt adesea numite originale din Dubai. Ele sunt mai bine cunoscute pentru ca sunt originale de inalta calitate ale marcilor occidentale binecunoscute care se bucura de un mare interes din partea consumatorilor. Cu toate acestea, parfumurile originale din Dubai sunt mai degraba o afacere garantata de emiratul arab.

Trebuie remarcat faptul ca majoritatea replicilor si contrafacutelor de parfumuri din Bulgaria sunt de fapt importate din Turcia vecina, deoarece acest lucru permite livrari rapide si reduce semnificativ costurile de transport spre deosebine de parfumurile originale din Dubai aduse de Emiratenote.

Va invitam in magazinul Emiratenote.ro pentru a descoperi lumea parfumurilor origininale din Dubai!

Emiratenote va aduce doar calitate!

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate