Parfumurile Emirate Note

SocialNews

La mentionarea termenului de parfum, imaginile cu sticle de Yves Saint Laurent sau Paco Rabanne drapate in panza aurie si invartite in jurul unei platforme sunt de obicei primele care apar. Oamenii tind sa abordeze lumea parfumurilor din perspectiva industriei vestice a modei. Ei au avut tendinta de a-si straluci parfumurile sau de a le face mistice.

Parfumul arab a fost intotdeauna distinct in comparatie cu parfumurile din alte zone. Acest lucru se datoreaza probabil notelor pentru care parfumul arab este bine cunoscut. Cel mai faimos si cel mai raspandit dintre acestea este oudul. Aceasta este o aroma lemnoasa care poate fi gasita in toata lumea araba, de la Turkmenistan pana la Mozambic. Celelalte includ Jasmine, Amber si Musk.

Emirate Note va pune al dispozitie o varietate larga dintre cele mai cunoscute branduri de parfum arabesc cu garantia ca veti gasii doar parfumuri arabesti originale.

Cum sa porti parfum arab ? Emirate Note va explica!

Exista un lucru care este unic despre concentratiile parfumului arab. Spre deosebire de parfumurile din Occident, parfumurile arabe sunt de obicei vandute in concentratii mari. Acest lucru se traduce, la randul sau, in parfumuri care pot fi destul de puternice atunci cand nu sunt folosite cu moderatie. Inainte de a pune parfumul pe haine, ar trebui sa pulverizati mai intai in aer pentru a masura cat de puternic este.

Aceasta concentratie inseamna, de asemenea, ca mirosul pe care il va emana parfumul va dura cel putin opt ore. Cu cat porti mai mult, cu atat va dura mai mult. Daca nu doriti sa puneti prea mult, il puteti testa inainte de a aplica.

Un alt lucru despre parfumul arab este cum il porti si unde alegi sa il porti. Cu alte parfumuri, purtarea lui pe haine este foarte recomandata, desi nu este obligatorie. Cu parfumul arab, este foarte recomandat sa-l porti pe piele mai degraba decat pe haine. Datorita concentratiei mari, este mai bine atunci cand parfumul emana mirosul din pielea ta, deoarece radiaza mai degraba caldura decat concentrare.

De asemenea, in loc sa il pulverizezi pe gat sau sub brate, parfumul arab functioneaza cel mai bine atunci cand este pulverizat pe incheieturi, in spatele genunchilor sau in spatele urechilor. Puteti sa-l aplicati si pe bijuterii pentru un efect mai mare.

Emirate Note ! Parfumul este ce stim mai bine ! Va invitam in magazinul EmirateNote pentru a descoperii o noua lume !

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate