Parfumurile originale din Dubai aduse de Emiratenote.ro

Evans

Parfumul original din Dubai este cunoscut pentru mirosurile sale frumoase , unice si plin de rafinament. Oamenii folosesc mosc, iasomie, chihlimbar si oud pentru a crea aceste parfumuri si din acest motiv cele mai puternice si mai rafinate parfumuri sunt parfumurile arabesti. Cultura araba a jucat un rol important in dezvoltarea acestui grup de parfumuri si Emiratenote doreste sa vi le prezinte si sa le puna la dispozitia dumneavoastra. Drept urmare, parfumurile arabe sunt parfumuri foarte distincte. Mostenirea istorica si luxul superior merg mana in mana cu ele.

In acest articol vom sari in istoria si cultura parfumurilor originale din Dubai. De asemenea, vom arunca o privire mai atenta asupra unora dintre ingredientele cheie folosite in acest grup de parfumuri.

Opulent Musk, Lattafa Perfumes de la Emiratenote.ro

Opulent Musk are un miros foarte placut. Este popular in lumea parfumurilor arabe. Acest parfum ii poate umple pe cei acasa atunci cand este aplicat pe haine sau pe piele. Se creeaza o bula de parfumuri in jurul unei persoane, oriunde ar merge. Acest lucru se datoreaza parfumului puternic, frumos si distinct al oudului. Un parfum bun de oud va persista zile intregi.

Cel mai scump ingredient folosit in parfum este oudul. Este, de asemenea, prima tamaie pura din lume. Mirosul de oud este profund si lemnos. Si asa cum am spus mai devreme, dureaza toata ziua. Va incurajam sa folositi oud si sa oferiti celor dragi cadoul de oud arab. Aceasta va servi drept amintire iubitoare pentru tot restul vietii lor. Acesta a fost cazul pentru multi de-a lungul istoriei.

Emiratenote garanteaza ca tot ce gasiti in colectia noastra va fi de cea mai inalta calitate si va va satisfice simturile olfactive . Noi punem la dispozitia dumneavoastra doar calitate si rafinament .

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate