Patronul de la Ferma Dacilor este nemulțumit de restricții. Solicitarea lui Dinicu către judecători

SocialNews

Magistrații de la Judecătoria Ploiești vor analiza astăzi solicitarea formulată de avocatul lui Cornel Dinicu care cere ca patronul de la Ferma Dacilor să poată comunica cu soția cu care locuiește în aceeși casă.

Cornel Dinicu este nemulțumit de faptul că nu are voie să vorbească cu soția sa.

Printre restricțiile impuse lui Dinicu se află și aceasta, iar dacă nu primește permisiunea el cere să fie mutat la Ferma Dacilor din Tohani.

Dacă nu respectă restricțiile impuse de măsura arestului la domiciliu, Dinicu riscă să se întoarcă în spatele gratiilor.

Dinicu susține în continuare că focul a fost pus intenționat

Potrivit surselor citate de Digi 24, patronul Fermei Dacilor ar urma, în cursul zilei de mâine, să revină la locul tragediei, acolo unde continuă căutările pentru efectuarea celor trei expertize: pirotehnică, cea a curentului electric și cea a materialului lemnos.

Cornel Dinicu și-a angajat o adevărată echipă de experți pentru a le demonstra anchetatorilor că focul a fost pus la fermă din exterior de o mână criminală.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate