Pavel Bartoș, dezvăluiri din trecut. „Am fost și ospătar, am lucrat și într-un NON-STOP, am vândut mărțișoare”

SocialNews

Pavel Bartoș, unul dintre cei mai apreciați actori din România, este de câțiva ani și prezentatorul unor show-uri importante din grila Pro TV. El moderează emisiunile „Românii au talent”, „Vocea României”, dar și „Masked Singer”. Recent, într-un interviu pentru viva.ro, vedeta Pro TV a făcut dezvăluiri despre trecutul său, perioada studenției, dar și ce a făcut înainte să devină cunoscut. Pavel Bartoș a dezvăluit că a ales să își mintă părinții atunci când a dat la facultate. Astfel, i-a făcut să creadă că dă examen la Drept, însă el a a susținut probe la Teatru, scrie viva.ro.

Nu au dorit, ei voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra. La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret”, a povestit actorul pentru revista VIVA!. Citește tot articolul aici…

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate