Peste 6.000 de ucraineni au intrat luni în România – În total

SocialNews

Peste 6.000 de cetăţeni ucraineni au intrat luni în România, iar în total circa 135.500 de persoane, cetăţeni români şi străini, şi aproximativ 39.000 de mijloace de transport au efectuat formalităţile de control la punctele de frontieră din întreaga ţară.

„Pe sensul de intrare în România au fost 64.704 persoane, dintre care 6.138 de cetăţeni ucraineni”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, transmis marţi AGERPRES.

În zonele de competenţă, punctele de trecere şi „frontiera verde”, poliţiştii au constatat 43 de fapte ilegale (26 de infracţiuni şi 17 contravenţii) săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini, iar valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 27.150 de lei.

Au fost ridicate bunuri în vederea confiscării în valoare de aproximativ 378.200 de lei.

Luni nu s-a permis intrarea în ţară a 24 de cetăţeni străini care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi ieşirea a nouă cetăţeni români din diferite motive legale.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate