PETROMIDIA – “Compania zice că mă simt bine, însă abia mă ridic din pat!”

Laura

Tânărul de 27 de ani care a fost rănit în explozia de la Rafinăria Petromidia și a fost internat Spitalul Județean din Constanța, susține că starea sa de sănătate nu este foarte bună, așa cum susține compania KMG Internațional. Acesta precizează faptul că, se deplasează foarte greu și precizează că o fractură de os nu se poate repara în câteva ore.

La rândul său, soția bărbatului ucis în explozie a postat un mesaj foarte emoționant pe Facebook: “ Noaptea e acel moment când nu îți mai aparții, când vrei să plângi și să țipi până încep să îți sângereze corzile vocale de durere, dar nu poți pentru că te temi să nu trezești și să nu sperii copilul și ajungi în punctul în care ești nevoit să țipi, să urli și să plângi în șoaptă…P.S. Așa arată iadul!!”, afirmă aceasta.

Precizăm faptul că reprezentanții companiei KMG International au anunțat ieri că tânărul de 27 de ani care a fost internat la Spitalul Județean din Constanța a început să meargă vineri seară și se recuperează rapid după operație. Personalul medical a estimat că va fi externat în perioada următoare.

Colegul său de 32 de ani care a fost ucis în explozie va fi înmormântat luni. Soția sa a anunțat acest lucru pe pagina sa de Facebook.

Sursa – www.stiripesurse.ro

Sursa fotografiei –www.bzi.ro și www.digi24.ro 

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate