Pfizer / BioNTech solicită autorizarea celei de-a treia doze de vaccin COVID -19

SocialNews

Această doză de rapel este concepută pentru a oferi o protecție imunitară sporită persoanelor care au primit deja primele două doze de vaccin.

”Pfizer şi BioNTech au constatat rezultate încurajatoare ale unor teste în curs pentru o a treia doză din vaccinul actual”, au explicat companiile care ”intenţionează să transmită aceste date către FDA, EMA şi alte autorităţi de reglementare în următoarele săptămâni”

, au adăugat sursele citate, referindu-se la Agenţiile americană şi europeană a medicamentelor.

”Date preliminare ale studiului arată că o doză de rapel administrată la 6 luni după a doua doză are un profil de toleranţă coerent, provocând niveluri ridicate de anticorpi neutralizanţi”

împotriva virusului, inclusiv împotriva variantei Beta, apărută în Africa de Sud.

Aceste niveluri sunt „de 5 până la 10 ori mai mari” decât nivelurile de după primele două doze. Pfizer / BioNTech a declarat că rezultatele acestui studiu vor fi publicate în reviste științifice.

Cele două companii au subliniat, de asemenea, că vaccinul lor a obținut rezultate bune împotriva variantei Delta în laborator, astfel încât a treia doză poate îmbunătăți imunitatea la variantă. Cele două companii au declarat că efectuează teste pentru a „confirma această ipoteză”.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate