Philadelphia Eagles va disputa un meci în Brazilia, anul acesta

SocialNews

Comisarul ligii profesioniste de fotbal american (NFL), Roger Goodell, a anunţat, luni, că echipa Philadelphia Eagles va fi echipa gazdă într-un meci din sezonul 2024 al ligii la Sao Paulo, în Brazilia, în prima săptămână de campionat, informează EFE, potrivit Agerpres.

„Într-o vineri seara vom fi în Brazilia. Philadelphia Eagles va fi echipa gazdă la Sao Paulo şi apoi vom ne vom continua programul nostru obişnuit de meciuri”, a spus Goodell într-o conferinţă de presă.

Calendarul competiţional care va anunţa debutul sezonului 2024, ce va debuta cu un meci în Statele Unite, într-o zi de joi, va fi cunoscut în următoarea perioadă, la fel şi adversara lui Eagles din Brazilia.

oodell a subliniat importanţa pe care o reprezintă pentru NFL partidele disputate în afara Statelor Unite, în Anglia sau Germania pentru Europa, sau în Brazilia, care va fi prima ţară sud-americană ce va găzdui un meci din sezonul regular al ligii.

Anul 2024 va fi al doilea consecutiv în care Mexicul, cea mai mare piaţă pentru NFL după SUA, nu va găzdui un meci din sezonul regular din cauza modernizărilor la stadionul Azteca în vederea Cupei Mondiale de fotbal din 2026, pe care o va găzdui împreună cu SUA şi Canada.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate