Pluginuri SEO pentru WordPress

Evans

S-ar putea să existe numeroase instrumente SEO și, deși nimeni nu le contestă rolul, una dintre cele mai ușoare și mai accesibile modalități de a vă optimiza site-ul WordPress este cu ajutorul pluginurilor SEO WordPress. Din fericire, există o mulțime de pluginuri WordPress SEO din care să alegi. Deși nu puteți spune că există un plugin WordPress pentru fiecare tip de instrument SEO la care vă puteți gândi, există câteva pluginuri SEO pentru WordPress pe care trebuie să le încercați (dacă nu ați făcut-o deja). Iată o listă cu cele mai importante.

1 SEO WordPress de Yoast

WordPress SEO by Yoast este considerat pe bună dreptate unul dintre pluginurile SEO de top pentru WordPress. Este o suită completă care acoperă aproape orice aspect al SEO. Cu WordPress SEO by Yoast, puteți analiza factorii în pagină și în afara paginii, puteți crea sitemap XML , optimiza elemente meta și link, precum și RSS și breadcrumbs, editați fișiere .htaccess și robots.txt , vă bucurați de integrarea cu rețelele sociale, folosiți-l pe mai multe site-uri si multe altele. Într-un fel, dacă obțineți acest plugin, este posibil să nu aveți nevoie de nimic altceva.

2 Pachetul SEO All in One

All in One SEO Pack este o altă suită SEO cu adevărat populară și cuprinzătoare pentru WordPress. Similar cu WordPress SEO by Yoast, îl puteți folosi pe acesta pentru a vă gestiona toate sarcinile SEO. All in One SEO Pack oferă hărți de site XML, optimizare a titlurilor și metaetichetelor, URL-uri canonice avansate și ce nu. Una dintre caracteristicile sale unice este capacitatea de a elimina problemele de conținut duplicat. În plus, este un plugin pe care îl puteți folosi pe site-urile de comerț electronic.

3 Google XML Maps

Dacă nu căutați o suită SEO completă, cum ar fi WordPress SEO by Yoast sau All in One SEO Pack, care printre numeroasele lor caracteristici vin cu funcționalitate de generare de hărți de site XML, dar ar dori un plugin simplu special pentru aceasta, atunci Google XML Maps este dvs. cea mai buna alegere. Acest plugin nu vine cu clopote și nu oferă o mulțime de funcționalități, dar este foarte rapid și de încredere pentru generarea de hărți de site XML, chiar dacă site-ul dvs. este destul de mare și are mii de pagini.

4 Sitemap HTML pentru WordPress

Iată un alt plugin (sau mai precis un șablon) de la Yoast de Valk HTML Sitemap for WordPress . În timp ce hărțile de site XML sunt fără îndoială utile pentru motoarele de căutare, o hartă de site HTML este cu siguranță mai utilă pentru vizitatorii tăi umani. Generarea de hărți de site HTML nu face parte din WordPress SEO by Yoast, ci este furnizată separat. Șablonul din link este special, deoarece vă oferă multă flexibilitate atunci când decideți ce să includeți în sitemap-ul dvs. HTML și ce să omiteți.

5 imagini SEO Friendly

Știm cu toții cât de important este optimizarea imaginilor și cât timp ar putea dura acest lucru. Acesta este motivul pentru care chiar face diferența atunci când ai un aliat de încredere pe site-ul tău. Cu pluginul SEO Friendly Images pentru WordPress, devine mult mai ușor să vă optimizați imaginile. Acest plugin adaugă automat atribute alt și titlu la toate imaginile tale. Desigur, dacă nu sunteți mulțumit de sugestiile sale, puteți oricând să modificați atributele alt și titlu adăugate automat la ceva care vă place mai mult.

6 Distribuie aceasta

S-ar putea să aveți conținut uimitor, dar dacă nu primește trafic, atunci este inutil. Dintre numeroasele moduri de a genera trafic către site-ul dvs., site -urile sociale sunt printre cele mai bune. Cu pluginul Share This pentru WordPress, partajarea conținutului este mult mai ușoară. Pluginul nu numai că vă permite dvs. și cititorilor dvs. să vă partajați conținutul pe site-uri precum Facebook , Twitter și alte 120, dar vine și cu funcții de analiză.

7 Verificator de legături rupte

Cu greu există un expert SEO care să nu știe cât de proaste sunt link-urile sparte. Verificarea link-urilor rupte una câte una nu este posibilă fizic, chiar și pentru un site mic. Deși există numeroase instrumente gratuite și plătite care verifică link-urile întrerupte, dacă nu doriți să părăsiți WordPress, puteți obține pluginul Broken Link Checker și puteți monitoriza starea link-urilor cu acesta. Când se găsește un link întrerupt, sunteți notificat despre acest lucru.

8 Verificator de link-uri SEO

Deși pluginul anterior este excelent cu detectarea link-urilor rupte, dacă doriți mai multă putere în gestionarea link-urilor dvs., atunci aveți nevoie de SEO Links Checker . Scopul acestui plugin este de a crea automat link-uri (adică link-uri afiliate) și de a le face să nu fie urmărite, dacă doriți. Dacă rulați un site mare cu o mulțime de link-uri afiliate legate de un anumit cuvânt cheie, acest plugin este un asistent valoros. Nu uitați să utilizați legăturile cu înțelepciune, adică nu vă umpleți postările cu linkuri pur și simplu pentru că este atât de ușor de făcut.

9 Plugin SEO de Squirrly

Ultimul plugin din această listă SEO Plugin by Squirrly este din nou o suită SEO completă, dar diferența este că este pentru experții NON-SEO. Acestea fiind spuse, pluginul nu este în niciun caz inferior celorlalți, pur și simplu nu oferă acele posibile oportunități de a te încurca direct cu codul. SEO by Squirrly se ocupă de toate aspectele personalizării SEO, de la marketingul de conținut, la cercetarea cuvintelor cheie, la analiza SEO și la optimizarea paginii.

Desigur, există multe alte pluginuri SEO WordPress pe care nu le-am putea acoperi în acest articol. Dacă pluginurile de pe listă nu sunt cele de care aveți nevoie, căutați alternative pe net. Cu toate acestea, fiți avertizat că majoritatea celorlalte plugin-uri fie nu sunt la fel de bune, fie sunt pentru versiunile anterioare ale WordPress (și ar putea să nu fie compatibile cu cele mai recente). În timp ce pluginurile WordPress de pe listă sunt în general OK pentru majoritatea webmasterilor WordPress, dacă nu sunt OK pentru dvs., aveți întotdeauna opțiunea de a vă optimiza site-ul WordPress cu instrumente externe.

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate