PNL ARGEȘ – Elevi de liceu obligați să se implice în alegerile locale

Laura

Senatorul PNL Alina Gorghiu, îi acuză pe inspectorul școlar general Elena Liliana Murguleț și pe liderul actual al PNL Argeș, Adrian Miuțescu, că au implicat elevii în campania electorală. De asemenea, aceștia mai susțin și faptul că elevii au fost aduși să voteze la alegerile interne din PNL.

Inspectorul școlar general al județului Argeș trebuie demis de urgență pentru că a dus politicul în școală și elevii în politică, uzând de poziția sa! Singura politică pe care trebuia să o facă era cea a educației!

(…) Presa argeșeană semnala, la sfârșitul săptămânii trecute, o situație revoltătoare. Pentru a asigura victoria unui anume lider la PNL Pitești, inspectorul școlar general “a înscris elevi de liceu în partid, deși conform convocatorului, drept de vot au doar membrii cotizanți până la 31 decembrie”. Acuzația de falsificare a convocatorului este gravă, însă atunci când elevii devin instrumente în bătăliile politice interne, cu sprijin de la șefa liberală a învățământului argeșean, se impun măsuri radicale de urgență.” precizează Alina Gorghiu.Sursa – www.stiripesurse.ro

Sursa fotografiilor – www.fanatik.ro

Share this Article
servere vps gazduire web servere dedicate