Politicienii din România ar trebui să fie interesați de viitorul economic al țării!

Laura

Despre conflictele politice care au avut loc în România ultimilor 30 de ani, ce putem spune noi, în calitate de oameni simpli?

Politicienii din România își pierd timpul zi de zi discutând despre lucrurile cele mai puțin importante care se întâmplă în acest moment în țara noastră! Altfel spus, cei care ne conduc își pierd timpul …cu lucruri mărunte, lipsite de importanță. După părerea mea, prioritățile adevărate, nu sunt deloc subiectele lor de interes! Și este o enormă…greșeală acest lucru! Presa din România greșește și ea, pentru că nimeni nu atrage atenția asupra acestui lucru!

Plecând de la scandalul din interiorul PNL, putem concluziona următoarele lucruri: contează doar orgoliile personale, dorința de a conduce (prost!), contează doar lupta și nu contează mijloacele prin care se ajunge în România la putere!

În momentul de față, România se confruntă cu o dublă criză economică …. majoră. Nici măcar un reprezentant BNR nu semnalează acest lucru în presă, din păcate! Nici aici lucrurile nu stau prea bine, de altfel. Funcții importante și salarii uriașe… pentru copiii lor, pensii uriașe, rezultate economice ZERO, rezultate diplomatice ZERO, interes față de felul în care trăiesc cei mai mulți români ZERO!

Așadar, de ce ne confruntăm cu o dublă criză economică astăzi?

În afară de situația economică creată de către pandemia de COVID-19, România se mai confruntă cu încă o criză economică majoră, fără precedent în istoria țării. Este vorba despre migrarea …. aproape completă a forței de muncă în străinatate. Acest fenomen a început în urmă cu 20 de ani și continuă să aibă loc și astăzi!

Așadar, cine va plăti datoriile țării și cine va plăti pensiile peste 20 de ani?

Cine va fi capabil să creeze un plan viabil de redresare economică și cine va reuși să ridice veniturile românilor în așa fel încât aceștia să devină mulțumiți? Trebuie să existe dorința de a face reformele în așa fel încât oamenii să fie cu adevărat mulțumiți și fericiți. Pentru că așa este normal să gândească orice politician de bună credință în prezent!

Cine va reuși să reorganizeze complet și competent, măcar sistemul medical din România? Este o necesitate la nivelul anului 2021, dacă sunteți de acord cu faptul că trebuie să oferim oamenilor o viață…. MĂCAR decentă și…. civilizată! Cu atât mai mult cu cât ne considerăm de acum încolo… o țară europeană!

  Mihaela Rădulescu a renunțat la propietățile din România. Unde stă atunci când vine în țară?

Cei care ….nu mai sunt mulțumiți de ….prestația domnului Cîțu, (care a ajuns în acea funcție cum?) ce fel de mijloace folosesc pentru a-l îndepărta?

Chiar dacă informațiile respective … nu au fost furnizate de grupul lui advers politic, de ce lipsesc declarațiile celor mai importanți lideri politici care ar trebui cu atât mai mult să îl susțină pe premierul actual, desființând în felul acesta orice mijloc murdar și criminal de …… distrugere a unui lider politic tânăr liberal?

Revenind la problemele economice ale României! Ce persoană importantă aflată la conducerrea țării este interesată în momentul de față, în primul rând de rezultatele reale ale premierului țării? A avut rezultate economice bune, în primul rând? Este suficient de bine pregătit încât să poată preveni o uriașă criză economică, pe care românii nu o merită sub nici un fel de formă? Este mai bine pregătit pentru această funcție și pentru actuala conjunctură economică, decât cei care nu au lăsat nimic în urma lor timp de ..mai mult de 30 de ani? Chiar dacă din punct de vedere juridic nu mai este în măsură să își păstreze funcțiile politice și administrative, nu este mai potrivit un alt lider politic tânăr capabil să facă ceva pentru România, măcar în al ….19 lea ceas?

Nu credeți că președintele României tace din nou, într-un moment foarte important și nu credeți că domnul Orban este cel care ar trebui de fapt să se retragă din cursa politică?

Dacă este adevărat că informațiile apărute în presă, care au generat acest major scandal politic, au fost transmise presei de către ….. bătrânii adversari politici ai domnului Cîțu, ce mijloace folosesc aceștia pentru a înlătura un lider politic tânăr?

Ce ar trebui să facă …un adevărat președinte al țării, luând în calcul actuala situație cu care ne confruntăm și mai ales viitorul sumbru pe care…îl întrezărim noi, cei de jos?

Cât de mare a ajuns să fie dorința de a conduce în România?

                                                                                                        Laura David

  Performanțele românilor la Jocurile Olimpice!

                                                                                            Sursa fotografiilor – www.pixabay.com

 

 

Recomandari:

FSB vrea să-i interogheze pe diplomații americani, după ce ar fi prins un 'informator' al Washington...
Judecătorii CCR, decizie asupra legii care va genera deranj mare în sistemul medical
țara noastră devine un jucător cheie în Europa
Rusia dorește să permită investitorilor de retail să deblocheze activele din conturile lor din străi...
Decizie a instanței în cazul șoferului beat care a ucis trei tineri pe o șosea din Alba
se schimbă total formulele de calcul
Polonia şi ţările baltice se așteaptă la un 'incident critic'. Aleksandr Lukaşenko, somat să expulze...
Între caniculă și ploi | Ce vreme ne așteaptă în luna septembrie
A doua navă încărcată cu cereale pleacă din portul ucrainean de pe Marea Neagră
Președintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete de decorare
Cererea Înaltpreasfințitului Teodosie în fața Patriarhului Daniel
Şapte din zece români consideră poluarea o problemă majoră în România
Fostul ministru Liviu Voinea, înlocuit la FMI
Rușii lovesc din nou în proximitatea României. Reacția ministrului Apărării
Ministrul Agriculturii anunţă suplimentarea Programului Tomata cu 65 de milioane de lei
Exploziile de la Crevedia: Caracatița firmelor conduse de patronii stației GPL - 'Bomba' e...
Ce este scorul FICO, noua șmecherie a băncilor prin care blochează clienții: există suspiciuni de ca...
I was happy to see that the health of one of our firefighters is improving
„În afară de arhitectură, sunt pasionat și de...”
Fundașul Kieran Tierney a fost împrumutat la Real Sociedad de Arsenal
Share this Article
Leave a comment