Poze bombă! Cristina Ich s-a „topit” în brațele unui bărbat misterios, apoi s-au ținut de mână și s-au pierdut în noapte

SocialNews

După episodul în care Alex Pițurcă a fost prins cu mai multe domnișoare, Cristina Ich părea că vrea să-și plătească iubitul cu aceeași monedă. După ce s-a „topit” în brațele lui, celebritatea de pe internet a fost prinsă de mâna altui bărbat.

Cristina ICH și Alex Pițurcă au o poveste de dragoste intensă, dar sunt și multe discuții ascuțite. Majoritatea se bazează pe așa-zisa infidelitate a lui Piți Jr. Aceste episoade au fost semnalate, dar toate au trecut pentru amandoi.

Se pare că acum a venit rândul influenceriței să-și pună iubitul în aceeași ipostază, pe premisa: ”Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face”!

Paparazzi CANCAN.RO au surprins-o într-o ipostază care îi va face sângele lui Alex Pițurcă să clocotească!

Serile trecute, după o mică sesiune de cumpărături, „Prințesa Instagram” și-a făcut o fotografie de grup în nordul capitalei. ICH s-a grăbit la mașină, dar a întâlnit un bărbat misterios. Mai multe poze sunt pe CANCAN.RO.

Cristina Ich, umilită într-un magazinde lux

Cristina Ich a dezvăluit că a fost umilită până la lacrimi prima dată când a mers la un anume magazin de lux. Iubita lui Alex Pițurcă recunoaște că îi plac lucrurile scumpe, dar asta are și consecințe neplăcute la un moment dat.

Ea a ajuns să izbucnescă în plâns chiar în magazin.

Am plâns prima dată când am fost la Hermes. Am început să plâng pentru că m-au umilit în magazin… cât te pot umili ăia în magazin, nu aveți idee. Atunci am făcut o criză de nervi și am început să plâng în magazin. De nervi, că geantă mi-au dat, dar nu-mi plăcea ce mi-au dat … Cum te umiliesc… aia primesc premiul ”Cum să umilești pe cineva”, le-a mărturisit Cristina Ich urmăritorilor ei de pe Instagram.

Sursa: Ciao

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
servere vps gazduire web servere dedicate