Premierul Boris Johnson a fost la un pas de înec anul trecut!

SocialNews

Premierul Boris Johnson, aflat în vacanţă împreună cu soţia şi cu fiul său anul trecut, a fost la un pas de înec. Acesta a reuşit să vâslească spre ţărm, după ce a fost surprins de valuri în larg. Dus de curenţi, Boris Johnson a fost ajutat de gărzile de corp. Acestea au sărit la timp să-l ajute, din fericire. Informația a fost relatată de publicația Times.


Boris Johnson a mers în vacanţă în Peninsula Applecross (Highlands), împreună cu soţia Carrie Symonds şi cu fiul Wilfred. Potrivit unei surse, ambarcaţiunea a fost dusă de curent, în timpul unei călătorii pe mare.

Aproape că s-a înecat. A fost dus de curent. A fost copleşit şi s-a trezit mergând din ce în ce mai departe„, a declarat sursa celor de la Times. „În cele din urmă, totul a decurs bine, dar ar fi putut fi o catastrofă„, a adăugat el. Oficialii din Downing Street au refuzat să comenteze informaţia.

                                                                                 Sursa – www.stiripesurse.ro

                                                                         Sursa fotografiilor – www.cinemagia.ro 

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate