Premierul britanic, ‘șocat și trist’ după anunțul Casei Regale / Ce dezvăluiri face despre starea de sănătate a Regelui Charles

SocialNews

Cancerul regelui Charles a fost „depistat devreme”, a declarat premierul britanic Rishi Sunak. El a dezvăluit că a fost „în contact regulat cu regele”. Casa Regală a anunțat luni că regele a fost diagnosticat cu o formă de cancer.

Premierul Rishi Sunak a spus că a fost „șocat și trist” când i s-a spus despre diagnosticul de cancer al regelui.

„Toate gândurile noastre sunt pentru el și familia lui”, a declarat el pentru BBC Radio 5 Live.

„Din fericire, acest lucru a fost descoperit devreme”, a mai spus premierul.

Sunak a spus că problema de sănătate nu va afecta conducerea țării și că a fost în „contact regulat cu regele”.

Palatul Buckingham a anunțat că viitoarele angajamente publice ale regelui vor fi rearanjate sau amânate. Regina, în schimb, își va respecta programul oficial.

Mai mulți membri ai familiei regale, inclusiv prințul William, moștenitorul tronului, își pot asuma unele sarcini suplimentare în numele regelui în timpul tratamentului.

Cu toate acestea, este vorba despre angajamente publice și nu despre îndatoriri legate de rolul constituțional al regelui.Sursa

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate