Prepară singură o mască naturală pentru tenul tău!

SocialNews

Îngrijirea tenului nu este o problemă prea complicată. Cu ingrediente simple care se găsesc în casă, fără costuri prea mari, puteți prepara măști complet naturale pentru toate tipurile de ten. Sunt foarte hrănitoare, nu conțin chimicale și sunt mai puțin alergice.

Mască astringentă cu grapefruit și patrunjel pentru ten gras

Ingrediente: 3 linguri de făină de ovăz, 2 linguri de patrunjel verde tocat mărunt, o jumătate de grapfruit mare și o lingură de ulei de măsline.
Mod de preparare: se amestecă bine făina de ovăz și patrunjelul. Apoi, se stoarce grapfruitul deasupra și se amestecă foarte bine până se obține o pastă cât mai omogenă. Amestecul acesta trebuie acoperit și lăsat 5 minute să se odihnească. Se adaugă apoi uleiul de măsline și se întinde amestecul în mod uniform pe față, evitând zona ochilor. Masca trebuie lăsată să acționeze aproximativ 15 minute, până se usucă pe față.
Se îndepărtează cu apă călduță. Se șterge fața și se poate aplica apoi o loțiune tonifiantă. Este o mască naturală de față care se potrivește foarte bine tenului gras. Se prepară ușor și este complet naturală.

Mască din brânză de vaci și miere

Prepară singură o mască naturalăIngrediente: brânză de vaci și miere de albine

Contents
Îngrijirea tenului nu este o problemă prea complicată. Cu ingrediente simple care se găsesc în casă, fără costuri prea mari, puteți prepara măști complet naturale pentru toate tipurile de ten. Sunt foarte hrănitoare, nu conțin chimicale și sunt mai puțin alergice.Mască astringentă cu grapefruit și patrunjel pentru ten grasIngrediente: 3 linguri de făină de ovăz, 2 linguri de patrunjel verde tocat mărunt, o jumătate de grapfruit mare și o lingură de ulei de măsline.Mod de preparare: se amestecă bine făina de ovăz și patrunjelul. Apoi, se stoarce grapfruitul deasupra și se amestecă foarte bine până se obține o pastă cât mai omogenă. Amestecul acesta trebuie acoperit și lăsat 5 minute să se odihnească. Se adaugă apoi uleiul de măsline și se întinde amestecul în mod uniform pe față, evitând zona ochilor. Masca trebuie lăsată să acționeze aproximativ 15 minute, până se usucă pe față.Se îndepărtează cu apă călduță. Se șterge fața și se poate aplica apoi o loțiune tonifiantă. Este o mască naturală de față care se potrivește foarte bine tenului gras. Se prepară ușor și este complet naturală.Mască din brânză de vaci și miereMască din banane Ingrediente: o banană foarte coaptă și 3 linguri de brănză proaspătă de vaciMod de preparare: se zdrobeste foarte bine banana coaptă, apoi se amestecă cu cele trei linguri de brânză proaspătă. Se întinde bine masca pe față, evitând zona ochilor și se lasă să acționeze timp de 20 de minute. Se îndepărtează masca și se clătește fața cu apă călduță.Este recomandată pentru persoanele care au un ten delicat și foarte uscat.Mască împotriva scuamelor de pe obrazIngrediente: un albuș, două linguri de mălaiMod de preparare: albușul se bate foarte bine spumă și apoi se amestecă cu cele două linguri de mălai. La început se freacă bine fața și apoi se întinde pe suprafața tenului, ocolind zona ochilor. Se lasă să acționeze timp de 20 de minute. Se îndepărtează, clătind bine fața cu apă călduță.Se poate spăla fața și cu ceai de mușețel și apoi se aplică o cremă hidratantă emolientă.

Mod de preparare: se amestecă brânza de vaci bine cu mierea de albine. Dacă este prea groasă pasta, se poate dilua cu puțin lapte. Se întinde bine masca pe față, evitând zona ochilor, și se lasă să acționeze 20 de minute. Apoi se clătește bine fața cu apă călduță.

Este o mască foarte recomandată pentru tenuri uscate și deshidratate.

Mască din banane

Ingrediente: o banană foarte coaptă și 3 linguri de brănză proaspătă de vaci
Mod de preparare: se zdrobeste foarte bine banana coaptă, apoi se amestecă cu cele trei linguri de brânză proaspătă. Se întinde bine masca pe față, evitând zona ochilor și se lasă să acționeze timp de 20 de minute. Se îndepărtează masca și se clătește fața cu apă călduță.
Este recomandată pentru persoanele care au un ten delicat și foarte uscat.

Mască împotriva scuamelor de pe obraz

Ingrediente: un albuș, două linguri de mălai
Mod de preparare: albușul se bate foarte bine spumă și apoi se amestecă cu cele două linguri de mălai. La început se freacă bine fața și apoi se întinde pe suprafața tenului, ocolind zona ochilor. Se lasă să acționeze timp de 20 de minute. Se îndepărtează, clătind bine fața cu apă călduță.
Se poate spăla fața și cu ceai de mușețel și apoi se aplică o cremă hidratantă emolientă.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate