Preşedintele lui Bayern Munchen susţine că nu îl vrea Haaland

SocialNews

Potrivit Agenției France-Presse, președintele clubului de fotbal Bayern Munchen, Herbert Heiner, a declarat că nu dorește să-l transfere pe atacantul Erlin Harland de la Dortmund și speră că Robert Lewandowski își va pune capăt prezenței în Germania.Cariera echipei de campionat.

Heiner a explicat la Sport1 TV că Bayern nu îl va recruta pe internaționalul norvegian pentru că îl are pe Robert Lewandowski. Contractul atacantului polonez în vârstă de 33 de ani cu clubul bavarez expiră în 2023, iar oficialii clubului speră că va alege să-și încheie cariera aici.

Contractul lui Harland, în vârstă de 21 de ani, cu Dortmund expiră în 2024 și poate pleca în 2022, deoarece contractul său are o clauză de reziliere în valoare de 80 de milioane de euro. De când s-a alăturat lui Dortmund în ianuarie 2020, Haaland a marcat 76 de goluri în 75 de meciuri și a devenit unul dintre cei mai atractivi atacanți din Europa.

Agentul norvegian Minor Riola a sugerat recent că Haaland este probabil să părăsească clubul din Bundesliga la sfârșitul sezonului, listând Bayern Munchen, Real Madrid și Manchester City drept posibile destinații viitoare.

Lewandowski, care s-a mutat de la Dortmund în 2014, este în prezent golgheterul Bundesliga cu 19 goluri. Purtând un tricou bavarez, a marcat 324 de goluri în 354 de jocuri.

În meciul de vineri împotriva lui Wolfsburg (4-0), polonezul a marcat un gol și a obținut 43 de victorii în Bundesliga într-un an calendaristic, stabilind un nou record. El a doborât recent recordul de 41 de goluri marcate de Gerd Mueller într-un an calendaristic.

 

Sursa: Stiri pe Surse

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate