Profesorul găsit mort la Universitatea de Agricultură și-a pregatit MOARTEA

SocialNews

Alexandru Șonea, președintele Senatului Universității de Agricultură și Medicină Veterinară din București (USAMV), a fost găsit mort de către femeia de servici, marți dimineață în biroul său din cadrul universității 

Ofițerii de omoruri din cadrul poliției capitalei a lansat o anchetă, iar moartea profesorului a fost considerată suspectă. Potrivit unor surse din STIRIPESURSE.RO, Alexandru Șonea a făcut pregătiri detaliate pentru sinuciderea sa.

Înainte de a lua o poziție extremă, profesorul universitar și-a golit buzunarele. Și-a pus portofelul și cheile mașinii pe masă și le-a legat de vârful ușii cu o frânghie pe care probabil a adus-o de acasă. Apoi, după ce a aprins lumina din cameră, și-a pus frânghia la gât și a eliberat toată greutatea.

Conform  informații furnizate de mediciil legiști, decesul profesorului cel mai probabil s-a produs luni seara.

Alexandru Șonea nu a lăsat nici un bilet de adio sau alte documente, așa că anchetatorii încearcă acum să afle ce la determinat pe profesor sa decurgă la acest gest.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate