Prognoza meteo de patru săptămâni: Scăpăm de căldură, vine ploaia

SocialNews

Meteorologii au anunțat că, în următoarele patru săptămâni, temperaturile din aproape toată țara vor crește. Cu toate acestea, precipitațiile nu au dispărut, mai ales în vest și pot apărea zone muntoase.

În săptămâna 12.07.2021-19.07.2021, valoarea termică din toată țara va fi mai mare decât valoarea specifică din această perioadă. Experții spun că în aceeași perioadă vor fi mai multe precipitații decât de obicei, în special în zonele de vest, sud-vest și munte.

Apoi, în săptămâna 19.07.2021-26.07.2021, temperatura medie din toate regiunile va reveni la normal în acest interval. Vor fi precipitații excesive în toate regiunile, în special în zonele montane.

În săptămâna 26.07.2021-2.08.2021, temperatura medie națională va atinge valorile normale. Sistemele de măsurare a precipitațiilor din zona muntoasă sunt de obicei în exces, dar mai ales în nord și nord-vest și în alte părți ale regiunii, acesta va fi aproape de nivelurile normale din acest interval.

În timpul săptămânii din 8 august 2021 până în 8 septembrie 2021, valoarea termică medie a tuturor regiunilor va fi aproximativ apropiată de valoarea specifică din acea perioadă. Se preconizează că vor fi mai multe precipitații parțiale în regiunile vestice, nord-vestice și centrale în această săptămână, în timp ce restul regiunii va fi aproape de normal.

Estimarea meteo pe patru săptămâni a fost făcută de Centrul european de prognoză pe termen mediu. Experții subliniază că fenomenele extreme cu durate scurte sunt imprevizibile.

Share this Article
Follow:
Socialnews este site-ul dumneavoastră preferat de știri sociale, mondene, sănătate, fashion, turism și muzică. Vă oferim zilnic cele mai variate informații despre domenii cu adevărat importante!
Leave a comment
servere vps gazduire web servere dedicate